Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Zoek een recept

Gevonden recepten: 790

Nieuwste recepten

Soepen

Wereldkeukens

Elke regio op aarde heeft zijn eigen smaak. Ze ontstaan door wat er in de omgeving groeit, zwemt of graast, door het klimaat, de cultuur, de geschiedenis en buitenlandse invloeden. De ingrediënten en bereidingen passen bij elkaar. De smaak van zo’n keuken klopt. Combineren vernieuwen verfrissen en met elkaar delen!

20-minuten maaltijden

Gerechten met 5 ingredienten

Top recepten op Jaimys kitchen

Top

Geweldige pasta's!

Pasta

Voedzame ingredienten

Deze vijf ingredienten worden steeds populairder maar hebben ook nog wat terrein te winnen. Ik heb er al heerlijke recepten mee gemaakt en hoop dat jullie er net zo van zullen  genieten als ik. Sommige zijn wat meer uitgesproken, andere lekker zacht en mild. Heb jij ze allemaal al geproefd? 

Wereldgerechten

Vegetarische recepten

Vegetarische recepten

Vegan recepten

Vegan

Authentieke Indiase butter chicken

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Deze Indiase butter chicken is authentiek, het recept komt uit India, van mijn vrienden. In het recept zit veel boter, kippendijen, yoghurt en cashewnoten.

Bekijk dit recept

Proef de winter met deze recepten

Winter recepten

Seizoensgroenten Februari

We zijn alweer een maandje onderweg en dan doet februari zijn intrede, een korte maand die (voor mij) onder andere in het teken staat van carnaval en natuurlijk pastinaak, witte kool, zoete aardappel, knolselderij en spitskool!

 

Deze maand heb ik natuurlijk weer heerlijke groenten uit het seizoens uitgekozen. Lees snel mijn februari maandblog voor de lekkerste recepten.

Jaimy's favorieten