Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Zoek een recept

Gevonden recepten: 757

Nieuwste recepten

Soepen

Wereldkeukens

Elke regio op aarde heeft zijn eigen smaak. Ze ontstaan door wat er in de omgeving groeit, zwemt of graast, door het klimaat, de cultuur, de geschiedenis en buitenlandse invloeden. De ingrediënten en bereidingen passen bij elkaar. De smaak van zo’n keuken klopt. Combineren vernieuwen verfrissen en met elkaar delen!

20-minuten maaltijden

Gerechten met 5 ingredienten

Authentieke Indiase butter chicken

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Deze Indiase butter chicken is authentiek, het recept komt uit India, van mijn vrienden. In het recept zit veel boter, kippendijen, yoghurt en cashewnoten.

Bekijk dit recept

Top recepten op Jaimys kitchen

Top

Geweldige pasta's!

Pasta

Voedzame ingredienten

Deze vijf ingredienten worden steeds populairder maar hebben ook nog wat terrein te winnen. Ik heb er al heerlijke recepten mee gemaakt en hoop dat jullie er net zo van zullen  genieten als ik. Sommige zijn wat meer uitgesproken, andere lekker zacht en mild. Heb jij ze allemaal al geproefd? 

Wereldgerechten

Vegetarische recepten

Vegetarische recepten

Vegan recepten

Vegan

Proef de herfst met deze recepten

Herfst recepten

Seizoensgroenten September

Met ontzettend veel trots en gepaste bescheidenheid mag ik vertellen dat ik opgenomen ben in de FOOD 100! Dit is de lijst met 100 voedselverbeteraars en gezamenlijk staan we voor een beter voedselsysteem. Mijn droom inspiratie? Een systeem zoals in de documentaire “The Biggest Little Farm” op Netflix. #mustwatch

 

Wij als consumenten hebben natuurlijk veel invloed op het systeem en iedereen kan hier al op eenvoudige wijze aan bijdragen door een kleine bewuste keuze te maken. Kies daarom in september net wat vaker voor seizoensgroenten zoals andijvie, aubergine, broccoli, pompoen, chinese kool of rode kool. 

Jaimy's favorieten

Jaimyskitchen maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.
Aanpassen