Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Aziatische salade met mango en groene asperges

Aziatische salade met mango en groene asperges

Bereidingstijd: 20 min.

Personen:


Ingrediënten

Dressing

  • 1 limoen
  • olijfolie
  • honing
  • peper en zout

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Deze frisse salade met groene asperges, mango en paprika heeft lekkere frisse smaken van de limoen, ingemaakte rode ui en geeft een beetje pit van de rode peper!

Een frisse salade met groene asperges

Deze salade is heerlijk zomers doordat de groene asperges van Tasty Spears met mango gecombineerd wordt. Deze asperges behouden een heerlijk bite en zijn ontzettend smaakvol. De limoen in combinatie met rode peper geeft ene heerlijk Aziatisch tintje aan de salade. De salade kan gegeten worden als bijgerecht, of als maaltijd met bijvoorbeeld een stukje witte vis, zalm of kip. In dit geval heb je een koolhydraatarme maaltijd. Wil je deze maaltijd iets vullender maken is het ook lekker om een stukje brood bij te eten. 

Sla je favoriete recepten op

Wist je al dat je je favoriete recepten kunt opslaan? Je kunt een account aanmaken en hartjes geven aan jouw lievelingsrecepten. Op deze manier kun je recepten makkelijk terugvinden of opslaan, zodat je de recepten tijdens het koken makkelijk terug vinden. 

Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Tasty Spears asperges.

Bereiding

Stap 1

Bereid de rode ui volgens de aanwijzingen in de link in de ingrediëntenlijst. Het lekkerst is als je de ingemaakte uien een dag eerder maakt!

Stap 2

Was de groene asperges en snijd ongeveer 2 centimeter van de onder kant af. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd in dunne reepjes. Snijd de rode paprika en de mango in blokjes. 

Stap 3

Verhit een beetje olie in een pan en roerbak de groene asperges hier ongeveer 5 minuten is, tot de groene asperge beetgaar is. Laat een beetje afkoelen.

Stap 4

Meng de ingrediënten van de dressing en voeg bij de rode peper, paprika, manho en afgekoelde groene asperges. Maak de salade af met de ingemaakte uien.

Feedback?

Geef je opmerkingen aan de chef en zorg dat het recept wordt verbeterd.

Stuur een bericht

salades lunch mango asperge limoen paprika vegetarisch aziatisch diner lente rode ui groene asperge

Bekijk ook eens deze recepten

Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴