Lunch/ Ontbijt/ Vega & Vegan

Recept: Havermout met Kiwi Gold en Cranberry

Ik denk dat havermout nog steeds mijn favoriete ontbijt is. In de winter is het echt meest favoriet, maar ook in de zomer is het heerlijk. Zeker in combinatie met zonnige kiwi gold! Vinden jullie dat ook zo lekker? Cranberry en kokos maken deze havermout helemaal af, ik krijg er gewoon weer zin in!

Ingrediënten:

– 200 ml water
– 6/7 eetlepels havermout
– een scheutje melk
– kokosrasp
– kokosschaafsel
– een handje cranberry’s
– 1 kiwi gold

Havermout met Cranbery's, kokos en kiwi gold

 Hoe maak je het?

  1. Bereid je havermout op je gebruikelijke manier. Ik breng ongeveer 200ml water aan de kook en voeg daar de havermout aan toe.
  2. Wanneer je een dikke pap hebt, voeg dan nog wat melk toe, dit zorgt voor romigheid. Dan voeg ik direct ook wat kokos rasp en cranberry’s toe.
  3. Laat dit geheel eventjes pruttelen.
  4. Snij ondertussen de kiwi gold in plakjes.
  5. Nu kun je het bord of je kom opmaken. Eerst de havermout, dan de kiwi er bovenop. Maak het nog even af met wat kokosschaafsel en cranberry’s, want het oog wilt ook wat!
  6. Smakelijk eten!

Liefs Jaimy

Facebook

Facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply