Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Toast met geitenkaas, perzik en pistache

Toast met geitenkaas, perzik en pistache

Bereidingstijd: 10 min.

Porties:


Ingrediënten

  • 1 snee (zuurdesem) brood
  • 1 perzik
  • 1 el geitenkaas
  • 1 el gehakte pistachenoten
  • 1 tl honing
  • een flinke snuf kaneel

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Zuurdesembrood is mijn favoriet en dat heerlijke brood heeft een heerlijke topping nodig. De combinatie van geitenkaas, perzik en pistache is onwijs lekker en een echte aanrader om te maken!

De lekkerste toast recepten

Toast is onwijs lekker, want wie houdt er nu niet van knapperig brood? Zeker wanneer dit zuurdesem brood is! Deze topping is echt een ontzettende aanrader, wanneer je een zoete toast wilt maken. Geitenkaas en perzik past onwijs lekker bij elkaar. In dit recept wordt de perzik gebakken in een beetje honing en kaneel en dus lauwwarm op de toast geserveerd. De toast is zo al onwijs lekker, maar de pistache nootjes maken het af. Op zoek naar andere toast recepten? Kijk eens tussen de recepten hieronder:

  1. Toast met roerei, spinazie en gerookte zalm
  2. Toast met cottage cheese en gepofte tomaatjes
  3. Toast met cottage cheese, rode bes en komkommer
  4. Avocado toast met gegrilde mais
  5. Custard toast met rode bessen

Sla je favoriete recepten op

Wist je al dat je je favoriete recepten kunt opslaan? Je kunt een account aanmaken en hartjes geven aan jouw lievelingsrecepten. Op deze manier kun je recepten makkelijk terugvinden of opslaan, zodat je de recepten tijdens het koken makkelijk terug vinden. 

Bereiding

Stap 1

Rooster de snee zuurdesembrood lekker krokant.

Stap 2

Schil de perzik en snijd in partjes en verwarm een kleine koekenpan. Voeg hierin de perzik partjes, honing en kaneel. Meng goed en bak de perzik zacht in ongeveer 3 minuten.

Stap 3

Besmeer het stuk brood met geitenkaas, leg de perzik er overheen en strook de gehakte pistachenoten erover.

Feedback?

Geef je opmerkingen aan de chef en zorg dat het recept wordt verbeterd.

Stuur een bericht

lunch ontbijt vegetarisch zomer geitenkaas makkelijk & snel pistache perzik

Bekijk ook eens deze recepten

Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴