Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Romige paddestoelen toast

Romige paddestoelen toast

Bereidingstijd: 15 min.

Personen:


Ingrediënten

  • 2 ciabatta
  • 2 tomaat, in plakjes
  • 250 gr gemengde paddestoelen
  • 0.5 tl tijm
  • 1 citroen
  • 125 gr crème fraiche
  • 2 gr peterselie
  • een scheutje pastis (pernod)
  • klontje boter
  • 1 tenen knoflook
  • peper en zout
  • olijfolie

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Deze lekker romige paddenstoelen zijn heerlijk op knapperige ciabatta broodjes, een heerlijke lunch.

Zelf een lekker lunch recept maken

Dit recept is wel voor minimaal twee personen, de volgende dag heb de creamy paddestoelen namelijk gebruikt als basis voor een pasta gerecht. Ik heb er alleen wat tomaten toegevoegd, met wat Parmezaanse kaas en heerlijke makreelfilet. Gewoon een kleine tip!

Bereiding

Stap 1

Begin met het doormidden snijden van de ciabatta, besprenkel met een beetje olijfolie en grill het brood in de grillpan.

Stap 2

Snijd de tomaat in plakjes en leg op de ciabatta broodjes. Snijd de paddestoelen in pakjes. Snijd de knoflook in dunne plakjes.

Stap 3

Verhit nu de boter in de pan en bak de knoflook. Voeg na  1 minuut de paddestoelen toe. Voeg na  3 minuutjes voeg je de pastis toe en zorg ervoor dat de alcohol verdampt. Voeg room en tijm toe en laat dit een paar minuten pruttelen.

Stap 4

Maak je gerecht af door wat citroen sap toe te voegen. breng op smaak met peper en zout en voeg toe aan de ciabatta broodjes,.

Feedback?

Geef je opmerkingen aan de chef en zorg dat het recept wordt verbeterd.

Stuur een bericht

lunch tomaat hoofdgerechten vegetarisch ciabatta paddestoelen

Bekijk ook eens deze recepten

Jaimyskitchen maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.
Aanpassen

Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴