Makkelijke Maandag: Puntpaprika met tonijn

Bereidingstijd: 30 min.

Personen: 4


Ingrediënten

  • 2 punt paprika's
  • 1 blikje tonijn
  • 5 zongedroogde tomaatjes
  • 2 el kappertjes
  • 2 tenen knoflook
  • 1 ui
  • 10 cherrytomaatjes
  • 75 gr feta kaas
  • peper en zout

Deze puntpaprika's zijn gevuld met tonijn en allemaal verschillende groenten. Een heerlijk bijgerecht.

Zelf een makkelijk en snel recept maken

Dit is een lekker snel recept, omdat de oven zijn werk doet! Er is wel wat snijwerk, maar zodra alles in de oven staat, kun je alvast beginnen aan de afwas, haha! Niet dat dit nu zo leuk is, maar ok. In dit recept kun je wat kleine restjes groenten verwerken en de paprika hiermee vullen. Erg lekker als bijgerecht. Ik serveer dan een halve paprika per persoon. Erg lekker bij gebakken aardappeltjes of een simpel recept.

Bereiding

Stap 1

Verwarm de oven op 200 graden.

Stap 2

Halveer de punt paprika's, verwijder de zaadlijsten en leg deze in een ovenschaal. Bak alvast 5-10 minuten in de oven en maak in de tussentijd de vulling.

 

Stap 3

Neem de punt paprika's uit de oven en vul deze met het mengsel. Strooi er wat feta kaas overheen en zet nog eens 10 tot 15 minuten terug in de oven.

Stap 4

Hak de knoflook, uitjes en zongedroogde tomaatjes fijn. Voeg aan de groenten ook de tonijn, kappertjes, tomaatjes en overige groenten toe. Meng dit goed door elkaar.

Stap 5

Maak eventueel af met wat verse kruiden. ieder krijgt 1 hele punt paprika, maar je kunt ook wat aardappeltjes erbij serveren.

hoofdgerechten vis & zeevruchten paprika tonijn vis punt paprika gevuld
Jaimyskitchen maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.
Aanpassen

Deel dit recept

Social media