Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Puntpaprika caprese van de BBQ of oven

Puntpaprika caprese van de BBQ of oven

Bereidingstijd: 15 min.

Porties:


Ingrediënten

  • 2 puntpaprika
  • 1 bol mozzarella
  • 45 gr groene pesto
  • zwarte peper

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Deze gevulde puntpaprika's zijn het beste bijgerecht voor de BBQ of, gewoon in de oven gemaakt. Puntpaprika caprese zijn gevuld met cherrytomaat, mozzarella en pesto.

Heerlijk BBQ of oven recept

Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot de zon zich laat zien en je de BBQ aan kan steken om dit heerlijke bijgerecht met puntpaprika te maken. Dit recept kan namelijk ook gewoon in de oven, onder de grill gemaakt worden. Caprese is een klassieke combinatie van tomaat en mozzarella, wat samen met pesto in dit recept als vulling dient. Op deze manier heb je een heerlijk vegetarisch gerecht voor bij de BBQ.

Wil je meer BBQ recepten zien? Kijk dan op de pagina met BBQ recepten. Je zult hier veel vegatarische varianten zien.

Vegetarische BBQ recepten

Hierbij extra makkelijk gemaakt voor jou; mijn favoriete vegetarische BBQ recepten:

  1. Tofu en ananas spiezen
  2. Gemarineerde aubergines
  3. Maiskolf van de BBQ

Sla je favoriete recepten op

Wist je al dat je je favoriete recepten kunt opslaan? Je kunt een account aanmaken en hartjes geven aan jouw lievelingsrecepten. Op deze manier kun je recepten makkelijk terugvinden of opslaan, zodat je de recepten tijdens het koken makkelijk terug vinden. 

Bereiding

Stap 1

Verwarm de oven op hetelucht + grill of bereid de BBQ voor.

Stap 2

Was de puntpaprika, halveer en verwijder de zaadlijsten. Leg deze in een ovenschaal of in het geval van de BBQ op een vel aluminiumfolie of in een folie bakje. 

Stap 3

Halveer de cherrytomaten en snijd de mozzarella in blokjes.Vul de puntpaprika met cherrytomaat, mozzarella en groene pesto. Maak af met een beetje zwarte peper en rooster ongeveer 10 minuten op de BBQ of in de oven.

Feedback?

Geef je opmerkingen aan de chef en zorg dat het recept wordt verbeterd.

Stuur een bericht

bijgerechten paprika vegetarisch mozzarella diner oven pesto bbq cherry tomaat

Bekijk ook eens deze recepten

Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴