Bladerdeeg hapjes met ei en pesto
Bladerdeeg hapjes met ei en pesto
Bereidingstijd: 20 min.
-
Porties:
+
Ingrediënten
- 2 plakjes bladerdeeg
- 2 eieren
- 2 el pesto
- 4 cherrytomaat
- peper en zout
Keukenhulpjes
- Oven
- bakplaat met bakpapier
Deze heerlijke bladerdeeg hapjes eet ik graag als ontbijt, brunch of lunch in het weekend. Maar, ze kunnen ook gewoon als borrelhapje, waarom niet?!
Makkelijke bladerdeeg hapjes
Deze hapjes zijn lekker snel gemaakt en verder doet de oven zijn werk. Ideaal voor in het weekend, wanneer je weer even rustig aan wilt doen. De pesto geeft lekker veel smaak en is daarom onmisbaar. In dit recept gebruik ik groene pesto, maar dit is ook erg lekker met rode pesto. Ook voor kids is dit een leuk hapje om samen te maken én eten.
Sla je favoriete recepten op
Wist je al dat je je favoriete recepten kunt opslaan? Je kunt een account aanmaken en hartjes geven aan jouw lievelingsrecepten. Op deze manier kun je recepten makkelijk terugvinden of opslaan, zodat je de recepten tijdens het koken makkelijk terug vinden.
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven op 200 graden.
Stap 2
Leg de plakjes bladerdeeg op de bakplaat met bakpapier en maak dunne opstaande randjes, zodra het bladerdeeg een beetje ontdooit is.
Stap 3
Breek op elk plakje bladerdeeg een eitje en verdeel de pesto er overheen. Halveer de cherrytomaatjes en leg deze ook erbij. Maak af met peper en zout. Bak de bladerdeeg hapjes af in ongeveer 15-20 minuten. Tip: volg de aanwijzingen van de verpakking van de bladerdeeg.
Feedback?
Geef je opmerkingen aan de chef en zorg dat het recept wordt verbeterd.
Stuur een bericht
Bekijk ook eens deze recepten
Deel dit recept
Social media
Kopieer link