Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Avocado Lunchtips

Avocado is echt heerlijk, maar dat weten jullie vast al! Gezonde vetten, het is vullend en het is lekker romig van smaak. Ik vind het dan ook erg leuk om te experimenteren met deze vrucht. Het enige wat ik lastig vind is dat ik dit niet echt goed mee kan nemen. De avocado wordt namelijk snel bruin. Het kan wel hoor, in een salade met wat olijfolie, maar het liefst eet ik het puur op een stokbroodje of cracker. In deze blogpost laat ik jullie zien hoe ik graag lunch met avocado als ik thuis ben, drie variaties!

Drie variatie tips om te lunchen met avocado

Avocado tip 1:
Op de bovenste snee stokbrood zit uiteraard avocado, met spinazie en gerookte zalm. Om het af te maken heb ik er wat chili vlokken over gestrooid, zo heeft het net iets meer pit! Spinazie en zalm is echt een golden combo!

Avocado tip 2:
Iets wat een bijzondere combinatie is het middelste stokbroodje. Dit is mijn favoriet; avocado met aardbeien. Echt eens proberen!

Avocado tip 3:
Het laatste stokbroodje is belegd met avocado en Hollandse garnaaltjes. Lekker een beetje een zoutige smaak samen met de romige avocado, ook enorm lekker!

Avocado Lunch

Krijgen jullie al zin in een avocado lunch?

Liefs Jaimy
Jaimyskitchen maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.
Aanpassen