Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 6 - 2023

Lekker en weekmenu voor week 6. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: herfst stoofschotel, Mexicaanse kapsalon en key lime pie. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Griekse pitabroodjes met falafel en witte kool salade

Een lekker recept voor gevulde pitabroodjes met hummus, falafel, paprika en zelfgemaakte witte kool salade. Een heerlijk Grieks recept!

Dinsdag

Bekijk recept: Geroosterde spitskool met vega braadworst

Dit is een heerlijke traybake waar de aardappeltjes, groenten en zelfs de (vega) braadworst in de oven geroosterd worden. De oven doet het werk voor je!

Woensdag:

Bekijk recept: Vegetarische erwtensoep

Erwtensoep is een typisch Hollands en winters recept, een echte klassieker. Dit is een vegetarische versie van erwtensoep.

Donderdag

Bekijk recept: Mexicaanse kapsalon met zoete aardappel

Dit is een gezonde en voedzame variant van kapsalon met guacamole en zoete aardappel! Een vegetarisch recept met zwarte bonen en allerlei heerlijke toppings.

Vrijdag

Bekijk recept: Herfst stoofschotel met pompoen en bier

Dit is een heerlijke herfst stoof met pompoen, pastinaak en het geheime ingrediënt; bock bier! De gedroogde abrikozen maken deze stoofschotel zoet, naast de kruidige smaken.

Zaterdag

Bekijk recept: Orzo risotto met champignons en burrata

Dit is een echte favoriet in ons gezin; orzo risotto met romige burrata, lekker veel champignons en rucola voor de pit. Dit gerecht is extra lekker door de toevoeging van truffel olie!

Zondag

Bekijk recept: Key Lime Pie - limoen cheesecake

Key lime pie is een heerlijke cheesecake met limoen. Het wordt afgemaakt met slagroom.