Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 50 - 2022

Lekker en weekmenu voor week 50. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: krokante kip wraps, herfst stoof en sinaasappel cake. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Geroosterde spruitjes met Parmezaanse kaas

Deze spruitjes zijn een heerlijk en verassend bijgerecht. De spruitjes worden samen met Parmezaanse kaas geroosterd in de oven.

Serveer de spruitjes met gebakken aardappeltjes, aardappel gratin en een lekker stukje vis, vega of vlees.

Dinsdag:

Bekijk recept: Vegan mac & cheese met broccoli

Wauw, een plantaardige mac and cheese, die nog lekkerder is dan het traditionele recept. Ik ben ontzettend enthousiast over dit gerecht waarbij ik de macaroni met boontjes en broccoli combineer.

Woensdag

Bekijk recept: Krokante kip wraps

Dit is een heerlijk recept voor tortilla wraps met krokante stukjes kip en guacamole en bonen voor een makkelijke doordeweekse maaltijd.

Donderdag

Bekijk recept: Pompoen stamppot met geitenkaas

Pompoen stamppot kan niet missen in het seizoen van de pompoenen. Deze is heerlijk in combinatie met geitenkaas, rucola en kastagne champignons. Het wordt afgemaakt met vegetarische balletjes.

Vrijdag

Bekijk: Pulled pork van jackfruit - vegan

Broodjes pulled pork zijn immens populair én lekker. Er zijn tegenwoordig zelfs vegetarische varianten op de markt, maar wist je dat je deze onwijs goed zelf kunt maken? Het geheime ingrediënt hier is jackfruit! Dit is een fruitsoort die in Azië in overvloed aanwezig is en je in NL bij de toko in blik óf met geluk vers kan kopen. 

Zaterdag

Bekijk recept: Herfst stoofschotel met pompoen en bier

Dit is een heerlijke herfst stoof met pompoen, pastinaak en het geheime ingrediënt; bock bier! De gedroogde abrikozen maken deze stoofschotel zoet, naast de kruidige smaken.

Zondag

Bekijk recept: Sinaasappel cake

Maak jij ook alleen maar sinaasappel sap van die lekkere sinaasappels in huis? Stop daarmee en maak eens snel deze heerlijke sinaasappel cake!