Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 49 - 2023

Lekker en weekmenu voor week 49. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: noedels met Chinese kool en champignons, herfst stoofpot en wentelteefjes met rood fruit. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag:

Bekijk recept: Geroosterde spruitjes met Parmezaanse kaas

Deze spruitjes zijn een heerlijk en verassend bijgerecht. De spruitjes worden samen met Parmezaanse kaas geroosterd in de oven. Heerlijk als AVG'tje met krokante aardappelen of gegratineerde aardappelpuree en vega, vlees of vis!

Dinsdag:

Bekijk recept: Pita sabich met gegrilde aubergine en hummus

Sabich is een typisch Israëlisch vegetarisch streetfood. Een pitabroodje gevuld met gebakken aubergine, gekookt ei, hummus en allerlei groenten.

Woensdag:

Bekijk recept: Noedels met Chinese kool, champignons en tofu

Dit vegetarische wok gerecht zit boordevol groenten namelijk; champignons, Chinese kool en paprika. De noedels worden afgemaakt met krokante tofu en verse koriander.

Donderdag:

Bekijk recept: Vegetarische pasta met spinazie à la crème

Een heerlijke pasta, perfect als doordeweekse vegetarische maaltijd. Dit recept voor pasta met spinazie à la crème, zongedroogde tomaat en walnoten staat namelijk snel op tafel!

Vrijdag

Bekijk recept: Herfst stoofschotel met pompoen en bier

Dit is een heerlijke herfst stoof met pompoen, pastinaak en het geheime ingrediënt; bock bier! De gedroogde abrikozen maken deze stoofschotel zoet, naast de kruidige smaken.

Zaterdag:

Bekijk recept: Pastinaaksoep met paddenstoelen en broodkruimels

Wanneer het buiten kouder is, kan ik elke dag wel soep eten. Dit recept vind ik met name heel lekker door het smaakvolle broodkruim met onder andere salie en natuurlijk door de paddenstoelen. 

Zondag:

Bekijk recept: Wentelteefjes met rood fruit compote

Wentelteefjes zijn een echt verwen ontbijt, maar hoe maak je de lekkerste wentelteefjes met brood, eieren en kaneel?