Lekker weekmenu voor WEEK 33 - 2023
Lekker en weekmenu voor week 33. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: broccoli met zalm, gepocheerde eieren met Griekse yoghurt en pasta met venkel en garnalen. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!
Elke week een lekker en makkelijk weekmenu
Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.
Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!
Maandag
Courgette soep met zalmCourgette soep is een heerlijke soep met een groente die de meesten onderons wel lusten. In deze variant afgemaakt met stukjes gebakken zalm en blokjes courgette.
Dinsdag
Aziatische zalm met geroosterde broccoliDit is een lekker Aziatisch recept met zalm in een soja-gember saus. Samen met broccoli en rijst is dit een makkelijke, maar gezonde maaltijd.
Woensdag
Pasta met venkel en garnalenDit is een heerlijk recept voor pasta met venkel, geserveerd met garnalen.
Donderdag
Mexicaanse plaattaart met Pulled OatsDeze heerlijke Mexicaanse plaattaart is rijkelijk gevuld met Pulled Oats, kidneybonen en mais en is afgemaakt met avocado en zure room. Een recept dat perfect is voor het hele gezin!
Vrijdag
Quinoa salade met gebakken feta (saganaki)Deze quinoa salade is heerlijk gevuld met veel groenten zoals komkommer en cherrytomaat. Daarnaast heerlijke gebakken Griekse feta kaas om de salade af te maken!
Zaterdag
Gepocheerde eieren met Griekse yoghurtDit gerecht is geïnspireerd op Turkse Cilbir, eieren met yoghurt en in deze variant met cherrytomaatjes, pijnboom pitjes en gerookt paprikapoeder.
Zondag
Bruschetta met burrata, aubergine en gegrilde druivenVan bruschetta's als hapje kun je geen genoeg krijgen en daarom in deze variant met burrata, aubergine en gegrilde druiven. Deze moet je gemaakt hebben!