Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 13 - 2024

Lekker en weekmenu voor week 13. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: flammkuchen met groene asperges, zuurkool, zoete aardappelpuee met zalm en yoghurt cake met rood fruit. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Er staan weer een aantal groenten van de maand centraal, die naast de blog seizoensgroenten maart, ook weer terugkomen in de weekmenu's. Deze week zit weer vol gezonde, smakelijke recepten. Daarnaast gaan we deze week de maand april in! Neem zeker ook een kijkje bij in de blog seizoensgroenten april

Maandag

Bekijk recept: Andijvie stamppot met (vega) spekjes en kaas

Andijvie stamppot is een heerlijke klassieker, maar in dit recept extra lekker. De stamppot wordt op smaak gebracht met mosterd, (vegetarische) spekjes en blokjes kaas.

Dinsdag

Bekijk recept: Flammkuchen met groene asperge en cherrytomaat

Deze flammkuchen is vegetarisch en belegd met rode ui, groene asperges en cherrytomaten, een heerlijke variant op een pizza.

Woensdag

Bekijk recept: Witte asperges met burrata

Gegrilde asperges is altijd een goed idee voor wanneer het zonnetje zich laat zien. In deze combinatie met burrata, cherrytomaten en hazelnoten. De romige en kruidige toppings maken het een smaakvol en zomers recept!

Donderdag

Bekijk recept: Gevulde paprika met couscous

Deze gebakken paprika's zijn gevuld met gekruide couscous, wortel ui en tomaat. Het wordt afgemaakt met lente ui en feta. De paprika's kunnen zowel vegetarisch of met gehakt gemaakt worden.

Vrijdag

Bekijk recept: Zuurkool, zoete aardappelpuree en zalm

Zuurkool en zalm zijn een heerlijke combinatie, zeker met een puree van aardappel en zoete aardappel. Een lekkere Hollandse maaltijd!

Zaterdag

Bekijk recept: BBQ (vegetarische) burgers met aubergine

Burgers zijn altijd een goed idee en al helemaal bij de BBQ. Ik maakte vegetarische burgers, maar deze burger kun je ook heerlijk maken met een rundvlees burger, mocht je dat willen.

Zondag

Bekijk recept: Yoghurt cake met rood fruit

Deze frisse yoghurtcake met rood fruit is heerlijk voor bij een kopje koffie of thee!