Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 07 - 2024

Lekker en weekmenu voor week 7. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: shoarma van knolselderij, bloemkool curry met ananas en pompoen granola. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Deze maand kunnen we nog volop genieten van heerlijke winterse groenten. Er staan weer een aantal groenten van de maand centraal op Jaimy's Kitchen, die naast de blog seizoensgroenten februari, ook weer terugkomen in de weekmenu's. Spot jij deze helden al? 

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Shoarma van knolselderij

De heerlijke shoarma kruiden geven veel smaak aan deze shoarma van knolselderij. De groente is perfect om de smaken op te nemen en zo een pitabroodje shoarma te maken, maar dan plantaardig! 

Dinsdag

Bekijk recept: Traybake met krieltjes en groene asperges

Deze traybake met krieltjes en groene asperges is onwijs makkelijk gemaakt, omdat de oven vooral het werk doet. De dressing maakt de traybake echt onwijs lekker! Serveer dit eventueel met een stukje vlees, vis of vega.

Woensdag

Bekijk recept: Pasta met geroosterde knolselderij en spinazie

Een heerlijke winterse pasta met geroosterde knolselderij, spinazie en Parmezaanse kaas. De knolselderij wordt in de oven geroosterd en daarna staat de pasta binnen no-time op tafel!

Donderdag

Bekijk recept: Bloemkool curry met ananas

Deze bloemkool curry is lekker pittig en zoet tegelijk! Zoet door de ananas en pittig door de rode peper, een heerlijke curry geserveerd met rijst.

Vrijdag

Bekijk recept: Parelcouscous met kabeljauw

Dit recept is gemaakt met parelcouscous, geroosterde groenten en een stukje kabeljauw. Een gezonde, makkelijke maaltijd, die lekker snel klaar is, ideaal voor een doordeweekse maaltijd!

Zaterdag

Bekijk recept: Plaattaart met witlof en brie

Plaattaart is een makkelijk, snel en smaakvol gerecht om te maken. Deze variant heeft toppings van witlof, brie en walnoten. Onwijs lekker!

Zondag

Bekijk recept: Gegratineerde witlof

Granola is en blijft een heerlijk ingrediënt als ontbijt, toch? En in de herfst is het pompoenen seizoen, dus vond ik het tijd voor granola met pompoen! De granola is heerlijk gekruid met speculaas- en koekkruiden dus het is helemaal herfst proof!