Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 38 - 2023

Lekker en weekmenu voor week 38. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: kip fajita's, groene asperge en courgette soep en muesli repen met rode bessen. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Pasta met venkel en garnalen

Dit is een heerlijk recept voor pasta met venkel, geserveerd met garnalen. De venkel past onwijs goed bij de garnalen, die verder op smaak gebracht worden met kookroom, Parmezaanse kaas, citroen en peterselie.

Dinsdag

Bekijk recept: Kip fajitas met paprika en tomaat

Wraps met kip zijn voor de meesten een perfecte doordeweekse maaltijd, in deze variant met lekker veel tomaatjes, avocado en zure room.

Woensdag

Bekijk recept: Salade met geroosterde aubergine

Deze salade met kikkererwten en geroosterde aubergine is heerlijk vullend en dus perfect voor een maaltijd salade. Extra lekker met een zelfgemaakte, romige dressing.

Donderdag

Bekijk recept: Gehaktballetjes in paprika saus

Aardappelen, groente en (vega) vlees, maar dan anders! Deze gehaktballetjes in paprika & tomaten saus kunnen ook heel goed vegetarisch zijn. Heerlijk met aardappeltjes en salade.

Vrijdag

Bekijk recept: One pot noedels met tofu, pompoen en peultjes

Dit is een one pot recept waarbij het gerecht in 1 pot gemaakt wordt! Een heerlijk noedels recept met pompoen, tofu en peulen met een pittige zelfgemaakte woksaus. Allemaal in 1 pan dus, echt! 

Zaterdag

Bekijk recept: Groene asperge en courgette soep

Een lekkere lente soep met groene asperges en courgette. Dit is een roomsoep en binnen maximaal 20 minuten op tafel staat.

Zondag

Bekijk recept: Muesli bars met rode bessen jam

Deze muesli bars zijn lekkere tussendoortjes. Ze zijn gemaakt van dadels, noten en havermout en hebben een laagje zelfgemaakte rode bessen jam.