Lekker weekmenu voor WEEK 30 - 2023
Lekker en weekmenu voor week 30. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: sambal goreng tempeh, vispannetje met mosselen en gegrilde nectarines. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!
Elke week een lekker en makkelijk weekmenu
Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.
Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!
Maandag
Tray bake met gnocchi, gegrilde groenten en burrataDeze traybake is lekker makkelijk, want de oven doet het werk! Een heerlijk recept met gegrilde groenten, waaronder courgette, gnocchi en afgemaakt met pesto en burrata.
Dinsdag
Sambal Goreng Tempeh KeringDit recept voor krokante sambal goreng tempeh kering is de perfecte vegetarische toevoeging aan de Indische rijsttafel. Lekker met nasi kuning en sperzieboontjes.
Woensdag
Pasta met makreel en courgetteDit is echt een favoriet receptvan mij. Het is een pasta met gerookte makreel, courgette en veel citroen voor een frisse smaak. Een budget recept met lekker veel smaak! En het staat ook nog snel op tafel ook!
Donderdag
Thaise groene curry met tofuDeze vegetarische groene curry zit boordevol groenten zoals aubergine, cherrytomaat en broccoli. De Thaise groene curry wordt afgemaakt met tofu en koriander.
Vrijdag
Bruschetta met geitenkaas en groene asperge tipsBruschetta's zijn de perfecte hapjes of als voorgerechtje. Deze variant is getopt met geitenkaas, groene asperge tips, walnoten en zongedroogde tomaten. Heerlijk met een soepje, een lichte salade erbij of een stukje gegrilde vis.
Zaterdag
Vispannetje met mosselen en garnalenDit vispannetje staat écht binnen 20 minuten op tafel en dan heb je heerlijke mosselen en garnalen in een tomatensaus. Lekker met een vers stokbrood om in de saus te dippen.
Zondag
Gegrilde nectarine met Griekse yoghurtDit super simpele recept is perfect als nagerecht en is te maken op de barbecue of in de grillpan. De nectarines worden gegrilde en met lekkere Griekse yoghurt en knapperige pecan nootjes geserveerd!