Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 21 - 2023

Lekker en weekmenu voor week 21. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: pasta met courgette, taco's met asperges en rabarber crumble. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Pasta met courgette en citroen

Deze pasta staat binnen maximaal 20 minuten op tafel en zit vol smaak! De combinatie van courgette, citroen en Parmezaanse kaas is erg lekker.

Dinsdag

Taco's met witte asperges en avocado

Taco's zijn ultiem comfort food! In dit recept met witte asperges, zoetzure uien, avocado en (vegetarische) kip. Een recept dat je écht moet maken!

Woensdag

Salade met geroosterde radijs en (vega) kip

Deze salade is verassend doordat de radijsjes geroosterd zijn. Een heerlijke toevoeging in deze salade met kip, couscous en cherrytomaatjes. Een heerlijke salade die ook nog eens vullend is, een perfecte maaltijdsalade.

Donderdag

Raapstelen stamppot met geitenkaas

Raapstelen zijn een heerlijke groente om een frisse stamppot meet te maken. Heerlijk op smaak gemaakt met citroen, geitenkaas en gepofte cherry tomaatjes.

Vrijdag

Vegetarische sushi bowl met tempeh

Een sushi bowl blijft nog steeds een heerlijk recept toch? En dit kun je ook makkelijk zelf maken. Ik koos in dit recept voor een vegetarische variant met gemarineerde tempeh, avocado en edamame.

Zaterdag

Kip ketjap BBQ spiesen

Wat is nu echt Indonesisch streetfood? Kip spiesen als je het mij vraagt! Dit is een recept voor lekkere gemarineerde kip ketjap spiesen, waarbij ik ook laat zien hoe je deze vegetarisch kunt maken.

Zondag

Rabarber crumble met walnoten

De mooie roze stengels rabarber zijn de heerlijke basis voor deze crumble. Samen met krokante koek kruimels een heerlijk dessert of gewoon als ontbijt!