Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 20 - 2023

Lekker en weekmenu voor week 20. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: risotto met asperges, couscous salade met zalm en blauwe bessen en chocolade muffins. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Plaattaart met witlof en brie

Plaattaart is een makkelijk, snel en smaakvol gerecht om te maken. Deze variant heeft toppings van witlof, brie en walnoten. Onwijs lekker!

Dinsdag

Risotto met witte asperges en pesto

Asperges en risotto zijn een goede match! En in dit recept worden witte asperges met pesto gecombineerd. Daarnaast wordt de risotto afgemaakt met een beetje rucola.

Woensdag

Bulgur salade met haloumi

Dit is een fris recept met gebakken halloumi en granaatappel pitjes. Door de toevoeging van bulgur in dit recept is het maaltijd salade.

Donderdag

Vegetarische bolognese saus

Bolognese pastasaus is misschien wel de aller lekkerste saus voor bij de pasta, vind je niet? Dit is een vegetarische versie van het recept, met linzen. En eigenlijk mis ik het gehakt helemaal niet in het recept. Hoe langer je de saus op het vuur laat staan, hoe lekkerder en intenser de smaak. 

Vrijdag

Zelfgemaakte asperge soep met ei

Een heerlijk recept voor zelfgemaakte, romige asperge soep. Een typisch gerecht voor in het voorjaar, wanneer de witte asperge in het seizoen is. De soep wordt afgemaakt met gekookt ei en peterselie.

Zaterdag

Couscous salade met zalm en blauwe bessen

Een heerlijke, frisse couscous salade met blauwe bessen en zalm. De salade is op smaak gebracht met verse munt en citroen en is daarom perfect als zomers recept. 

Zondag

Chocolade muffins met witte chocolade botercrème

Deze basis chocolade muffins zijn ontzettend lekker door de toevoeging van de witte chocolade botercrème. Een heerlijk zoet recept en lekker snel gemaakt!