Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 19 - 2023

Lekker en weekmenu voor week 19. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: gnocchi met ricotta, Aziatische salade met groene asperges en mango en vijg en amandel taart. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Witte asperges en shiitake in Aziatische saus

Witte asperges zijn heerlijk om op Aziatische wijze te bereiden! In dit recept gecombineerd met een zelfgemaakte saus op basis van soja en shiitake paddenstoelen.

Dinsdag

Vegetarische pasta carbonara

Pasta carbonara is een echt Italiaans klassiek recept met ei, spekjes en peterselie. In dit recept als vegetarische variant met champignons en vegetarische spekjes.

Woensdag

Wraps met koolsalade en tofu

Een heerlijk recept als lunch of als licht diner, deze warps zijn gevuld met zelfgemaakte koolsalade, krokante tofu en abrikozen.

Donderdag

Aziatische salade met mango en groene asperges

Deze frisse salade met groene asperges, mango en paprika heeft lekkere frisse smaken van de limoen, ingemaakte rode ui en geeft een beetje pit van de rode peper!

Vrijdag

Gnocchi met ricotta uit de oven

De combinatie van romige ricotta met groenten en knapperige gnocchi maakt dit recept een echte topper! Heerlijk wanneer je niet veel tijd hebt en de oven zijn werk laat doen.

Zaterdag

Mexicaanse plaattaart met Pulled Oats

Deze heerlijke Mexicaanse plaattaart is rijkelijk gevuld met Pulled Oats, kidneybonen en mais en is afgemaakt met avocado en zure room. Een recept dat perfect is voor het hele gezin!

Zondag

Vijgen en amandel taart

Maak deze heerlijk vijgentaart en en je zult er zeker blij mee zijn. De combinatie van vijgen en amandel is een erg lekker.