Lekker weekmenu voor WEEK 17 - 2023


Lekker en weekmenu voor week 17. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: vegetarische jackfruit, spinazie pasta met asperges en vegan panna cotta. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!
Elke week een lekker en makkelijk weekmenu
Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.
Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!
Maandag
Bekijk recept
Deze traybake is lekker makkelijk, want de oven doet het werk! Een heerlijk recept met gegrilde groenten, waaronder courgette, gnocchi en afgemaakt met pesto en burrata.
Dinsdag
Bekijk recept
Schnitzels van aubergine, geloof me het is heerlijk! De panko maakt het goed knapperig en dit is erg lekker bij de bloemkool puree. De gepofte tomaatjes zijn lekkere smaakbommetjes die deze maaltijd tot een heerlijk geheel maakt!
Woensdag
Bekijk recept
Voor dit recept wordt er spinazie pasta gebruikt, omdat de groene kleur mooi bij de witte asperges past. De pasta heeft een roomsausje met cherrytomaten en blokjes zalm.
Donderdag
Bekijk recept
Deze heerlijke harira soep is typisch voor tijdens de Ramadan, gevuld met kikkererwten en linzen is dit een lekkere vullende soep.
Vrijdag
Bekijk recept
Rendang is een Indonesisch vleesgerecht, maar dit is de vegetarische variant gemaakt van jackfruit. Samen met kokosrijst, atjar en komkommer.
Zaterdag
Bekijk recept
Een heerlijke Hollandse topper is deze ovenschotel met aardappelpuree, vegetarisch gehakt en bloemkool. Kerrie is een echte smaakmaker in dit recept.
Zondag
Bekijk recept
Zelf panna cotta maken wat iets wat ik nog nooit eerder gedaan had. Maar toen ik een blikje met heerlijke Sri Lankese kokosmelk had, wist ik dat ik vegan panna cotta wilde maken. En dan met lekkere frisse mango.