Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 10 - 2024

Lekker en weekmenu voor week 10. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: spruitjes ovenschotel, pasta met garnalen en geraspte courgette en bananensplit met fruit en noten. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Er staan weer een aantal groenten van de maand centraal, die naast de blog seizoensgroenten maart, ook weer terugkomen in de weekmenu's. De temperaturen stijgen langzaam weer en zo komt ook de courgette vol in het seizoen! Een heerlijk recept met geraspte courgette komt voorbij in dit weekmenu.

Maandag

Bekijk recept: Wraps met geroosterde bloemkool en bonen

In dit recept laat ik je zien hoe je vegetarische wraps maakt met geroosterde bloemkool en refried beans. De refried beans worden gemaakt van zwarte bonen en lekker veel specerijen.

Dinsdag

Bekijk recept: Lasagne met courgette, ricotta en spinazie

Deze lasagne is gemaakt met een bechamelsaus en plakjes courgette. De lasagne is heerlijk romig door het mengsel van ricotta en spinazie. Een heerlijk vegetarisch recept voor een witte lasagne!

Woensdag

Bekijk recept: Spruitjes ovenschotel met (vegetarisch) gehakt

Deze ovenschotel zal je van spruitjes laten houden. In dit recept zijn de spruitjes gecombineerd met (vegetarisch) gehakt, romige aardappelpuree en een laagje kaas.

Donderdag

Bekijk recept: Flammkuchen met champignons en truffelolie

Het deeg van de Flammkuchen is onwijs dun en krokant en dat is erg lekker! De topping is met fijne gehakte champignons op smaak gebracht met truffel olie en knoflook. De smaak combinatie is echt een aanrader! 

Vrijdag

Bekijk recept: Pasta met geraspte courgette en garnalen

Pasta met geraspte courgette is een heerlijk fris recept en vol van smaak door de verse basilicum en peterselie, citroen en cherrytomaten. De garnalen zijn erg lekker in de pasta, maar dit recept kan ook goed vegetarisch gemaakt worden.

Zaterdag

Bekijk recept: Tomatensoep met tortellini

Tomatensoep is altijd lekker toch? En soep vind ik ook altijd er lekker als maaltijd, maar dan moet het wel net even iets vullender. Daarom is deze tomatensoep gevuld met tortellini.

Zondag

Bekijk recept: Ontbijt bananensplit met fruit en noten

Van het ontbijt mag best eens een feestje gemaakt worden, toch? Deze bananensplit is gezond en ook nog eens erg lekker met kwark, noten en rood fruit. En niet te vergeten; pindakaas!