Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 15 - 2023

Lekker en weekmenu voor week 15. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: Mexicaanse gevulde paprika, asperges op Vlaamse wijze en arretjes cake. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Mexicaanse gevulde paprika's met rijst

Deze paprika's zijn gevuld met Mexicaanse rijst, zwarte bonen en mais. De paprika's worden geserveerd met een lekkere avocado crème met koriander.

Dinsdag

Bekijk recept: Bulgur salade met haloumi

Dit is een echt verwen broodje, met super krokante oesterzwammen, die juist lekker zacht van binnen zijn. Lekker vega!

Woensdag

Bekijk recept: Orzo risotto met champignons en burrata

Dit is een echte favoriet in ons gezin; orzo risotto met romige burrata, lekker veel champignons en rucola voor de pit. Dit gerecht is extra lekker door de toevoeging van truffel olie!

Donderdag

Bekijk recept: Andijvie stamppot met (vega) spekjes en kaas

Andijvie stamppot is een heerlijke klassieker, maar in dit recept extra lekker. De stamppot wordt op smaak gebracht met mosterd, (vegetarische) spekjes en blokjes kaas.

Vrijdag

Bekijk recept: Witte asperges op Vlaamse wijze

Dit recept voor asperges met ei en botersaus, wordt ook wel asperges op Vlaamse wijze genoemd. Een heerlijk basisrecept voor het maken van asperges, maar dan met een plantaardige botersaus van Flora Plant!

Zaterdag

Bekijk recept: Indiase geroosterde aubergine curry

Deze curry is gemaakt van gepofte aubergines, waardoor het een ontzettend zacht van smaak is. Dit recept voor curry is erg lekker gekruid met Indiase kruiden en is erg lekker bij rijst en met een gekruide yoghurt.

Zondag

Bekijk recept: Arretjescake met een twist

Zo wilde ik graag een keertje arretjescake maken, maar dan wel nét even wat anders. Kijk je mee hoe ik mijn eigen arretjescake recept gemaakt heb?