Ontbijt

10 x recepten voor lekkere ontbijtjes

10x lekkere ontbijt recepten www.jaimyskitchen.nl

Breakfast Junkie? Ik wel! De dag beginnen met een heerlijk ontbijt is een onwijs fijne manier om op te starten. Ik probeer altijd tijd te maken om lekker te ontbijten of anders een lekker ontbijtje mee te nemen. Dit zijn mijn lekkerste ontbijt recepten!

1. Zelfgemaakte granola met noten

Zelfgemaakte granola met noten www.jaimyskitchen.nl
Oh, granola..! De geur van verse granola door het huis is onwijs lekker. Niet alleen die geur is lekker, maar ook de smaak van deze granola met noten en een vleugje kardemom.

2. Vegan Pancakes

vegan fluffy pancakes met chocolade en banaan www.jaimyskitchen.nl
Pancakes, vegan? Yes, onwijs makkelijk om te maken en super lekker. Zeker met chocoladesaus en banaan, dan is het feestje helemaal compleet. Perfect voor in het weekend!

3. Smoothiebowl met rood fruit en kokos

smoothie bowl met rood fruit en kokos www.jaimyskitchen.nl
Smoothiebowls vind ik zo onwijs lekker in de zomer en in het voorjaar. Het is onwijs snel gemaakt en lekker gezond. Door het vers fruit, de zonnebloempitten en kokos zit er nog een lekkere bite aan dit ontbijtje!

4. Overnight oats met pindakaas

Pindakaas Overnight Oats met aardbeien www.jaimyskitchen.nl
Makkelijk ontbijtje voor on the go, want het is goed de dag van tevoren te maken. Een beetje pindakaas in de overnight oats samen met verse aardbeien, jamjamjam!

5. Chia Pudding met bananen ijs

Chia pudding met bananen ijs www.jaimyskitchen.nl
De chia pudding is lekker makkelijk gemaakt en dit kan goed de dag van te voren, alleen het bananen ijs niet. Dit is eigenlijk bevroren fruit en dat moet je net van te voren maken. Het groene kleurtje komt van spirulina en is helemaal optioneel!

6. Gezonde Dadel & Muesli repen

gezonde dadel en muesli repen www.jaimyskitchen.nl
Golden Oldie is dit! Lekkere repen die je in de vriezer kunt bewaren en eruit halen wanneer je een ontbijtje voor onderweg wilt.

7. Wentelteefjes muffins

Wentelteefjes muffin www.jaimyskitchen.nl
Heerlijk hapje voor in het weekend, al zijn ze zo snel te maken dat je zelfs deze muffins vormpjes van wentelteefjes doordeweeks zou kunnen maken. Want, wie lust er nu geen wentelteefjes?

8. Havermout cake met nectarine


Wederom een cake die je van te voren kunt maken, maar warm is deze ook onwijs lekker. Heb jij al eens nectarine gebruikt in een havermout cake? Doen! Mega lekker! Al kun je natuurlijk ook appel, peer, blauwe bessen of ander fruit gebruiken!

9. Zwarte rijst pudding

Zwarte rijst pudding www.jaimyskitchen.nl
Deze is misschien voor velen een beetje avontuurlijker, maar dit is zoooo onwijs lekker! Maak een grotere portie en eet gedurende de week elke dag een portie. Dit is echt een onwijs grote favoriet van mij!

10. Wafels van boekweitmeel

wafels van boekweitmeel www.jaimyskitchen.nl
Waffle-time! Boekweitmeel is glutenvrij en deze wafels zijn binnen een handomdraai gemaakt. Wederom even aftoppen met vers fruit en jam, lekker ontbijten!

Dit zijn al mijn lievelingsontbijtjes. Allemaal zoete dingen! Ondanks dat ik niet echt een zoetekauw ben, vind ik het lekker om mijn ontbijt wel zoet door bijvoorbeeld fruit te beginnen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.