Deel dit recept

Social media

What's New: Nieuwe keuken, Sudio draadloze oordopjes, Princess Aerofryer review en meer!

Ben je benieuwd wat mij allemaal bezig gehouden heeft de afgelopen tijd? Dat vertel ik in deze blog!

Met iets spannends bezig

Waarmee precies kan ik nog niet vertellen, maar ik ben met een heel tof project bezig. Iets wat mijn eigen initiatief is en waar ik weer ontzettend veel energie van krijg. Ik hoop jullie snel te kunnen updaten, dus als het zover is, laat ik van mij horen.

Zelfde bedrijf, nieuwe baan

Sinds januari heb ik ook een switch gemaakt in mijn functie als content specialist. Ik ben nu Social Media specialist. Ontzettend tof vind ik dat. Het jaar ben ik dus begonnen met een nieuwe content strategie voor Instagram op te zetten. Natuurlijk nog veel meer, maar té diep zal ik er niet op ingaan. Ik ben in ieder geval ontzettend happy in mijn nieuwe functie, krijg er ontzettend veel energie van!

Nieuwe keuken

keuken www.jaimyskitchen.nl

We hebben echt wel wat probleempjes gehad met de verbouwing, maar eindelijk kan ik zeggen dat het af is! Wat een opluchting zeg. Nu is het dus met name genieten van de keuken door lekker veel erin te koken. Dat doe ik dus zeker. Ik heb zelfs al gekookt met anderen in de keuken. Ontzettend gezellig! Dit is een klein voorproefje van de keuken, maar binnenkort komt er een keuken blog! Oh, zie je ook die toffe Ferleon pan?

Sudio draadloze oordopjes review

Sudio Niva draadloze oordopje www.jaimyskitchen.nl

Laatst kreeg ik een mailtje van Sudio met de vraag of ik de Niva draadloze oordopjes wilde testen. Mijn eerste gedachte was: wat heeft dit met mij als foodblogger te maken? Eigenlijk kon ik zelf al snel antwoord geven op deze vraag, want nu ik deze te gekke nieuwe keuken heb, sta ik vaak een hele dag te koken. Tijdens het koken vind ik het leuk om een podcast luisteren of serie half te volgen. Alleen hebben wij een open woonkamer, dus mijn vriend Erik, heeft zeker niet altijd zin om te mij mee te luisteren. Het vervelende was alleen dat ik geen oordopjes of koptelefoon op kon, omdat die van ons een kabel hebben. Maar deze Sudio Niva is draadloos! Daarnaast zit er zelfs een microfoon on (handig voor Skype-calls op mijn werk), gaat de batterij 3,5 uur meer maar zorgt het doosje wat erbij komt voor nog 4x opladen. En daarnaast, ze zien er tof uit toch?! Mocht je dit ook tof vinden, dan kun je mijn kortingscode JAIMY gebruiken voor 15% korting!

Princess Aerofryer review en meer!

Mexicaanse gevulde paprikas met kidneybonen www.jaimyskitchen.nl

Via Instagram heb ik een toffe samenwerking met Princess, waarbij ik ook een Aerofryer weg mag geven. Kijk zeker even naar die win actie. Natuurlijk heb ik deze zelf ook al getest en ik ben fan! Ik had een oud vergelijkbaar apparaat van een ander merk, maar vond die nooit zo fijn eigenlijk. Deze is te gek. Ik heb in het apparaat al aardappeltjes met gepofte tomaatjes en zalm gemaakt. Dat was heerlijk. Ook zijn er al broodjes in afgebakken en gevulde paprika's gemaakt. Ik denk zeker dat ik deze wekelijks zal gebruiken, zo blij mee. Dit gaat echt een stuk sneller in vergelijking met bijvoorbeeld aardappeltjes uit de oven.

Dat was het voor nu, tot de volgende keer!

Jaimyskitchen maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.
Aanpassen