Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Vegetarische gevulde paprika's uit de Aerofryer

Vegetarische gevulde paprika's uit de Aerofryer

Bereidingstijd: 20 min.

Personen:


Ingrediënten

  • 2 paprika's
  • 150 gr   bloemkoolrijst
  • 200 gr kidneybonen
  • 2 tomaten
  • 100 gr mais
  • peterselie of koriander

Mexicaanse kruidenmix:

  • 1 tl kruiden Mexicaans

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Dit is een supersnel en gezond recept. Deze gevulde paprika's met bloemkoolrijst met kidneybonen en mais zijn koolhydraatarm. Het recept staat binnen 20 minuten op tafel, doordat deze in de Aerofryer gemaakt worden! 

Mexicaanse gevulde paprika's

Natuurlijk zijn de ingrediënten zoals kidneybonen en mais al heel Mexicaans. Alleen de kruidenmix maakt het hele gerecht vol Mexicaanse smaken. Mocht je je afvragen hoe je een Mexicaanse kruidenmix maakt, dan kun je mijn eerdere blog daarover lezen. Als je een potje met deze kruiden thuis hebt staan, kun je telkens weer deze gebruiken. Je maakt de kruiden dus 1 keer in een paar minuutjes en zo kun je de mix telkens weer gebruiken. Het voordeel van de kruidenmix zelf maken is dat je de smaken aan kunt passen. Heerlijke Mexicaanse smaken dus in deze paprika's.

Review koken uit de Princess Aerofryer

Ik heb al een paar jaartjes een fryer, maar eigenlijk vond ik die niet heel fijn. Het was namelijk eentje met een ronde vorm, die echt niet zo handig is. Deze is wel handig, want er zit een rond bakje in waardoor je bv ook taarten erin kunt maken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik erg stond te kijken van hoe snel dit gaat. Deze paprika's hebben maar 10 minuten in de Aerofryer gezeten, toen was het klaar! Mocht je nieuwsgierig zijn, ik maakte eerder ook al falafel uit de fryer, maar dan nog met mijn oude ;). Deze ga ik dus echt vaker gebruiken en ik ga er verder mee experimenteren.

Bereiding

Stap 1

Spoel de kidneybonen en mais goed af. Meng dit met de bloemkoolrijst.

Stap 2

Snijd de tomaat in blokjes en voeg dit ook toe samen met de Mexicaanse kruiden.

Stap 3

Hak de peterselie of koriander en meng de helft door de vulling.

Stap 4

Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en vul met de vulling.

Stap 5

Leg deze paprika's in de Aerofryer en bak ongeveer 10-12 minuten op 190 graden.

Feedback?

Geef je opmerkingen aan de chef en zorg dat het recept wordt verbeterd.

Stuur een bericht

hoofdgerechten mexicaans paprika vegetarisch bloemkoolrijst diner makkelijk & snel vegan koolhydraatarm plantaardig falafel bonen gevulde paprika aerofryer recept

Bekijk ook eens deze recepten

Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴