Reviews

Producten review: Bamboo Movement, Biotoday, Thomas High Tea en Oil & Vinegar

Bamboo Movement www.jaimyskitchen.nl

Het is weer tijd voor een review blog. Ik blijf het ontzettend leuk vinden om nieuwe producten te testen en er zijn er weer wat bijgekomen! Ben je benieuwd welke producten ik deze keer getest heb? Lees dan snel verder!

Daarnaast even een korte disclaimer; dit is mijn mening over dit product. Soms krijg ik een product opgestuurd om te testen, maar dit heeft geen invloed op mijn mening. Ik zal altijd een zo goed mogelijk mijn ervaring beschrijven. Maar, eerlijk gezegd… Ik kies er het liefst voor om producten een plekje in deze review te geven waar ik enthousiast over ben.

Bamboo Movement

Ik kreeg een ontzettend leuk berichtje van Bamboo Movement, zij willen zich namelijk inzetten voor een schonere wereld en dit doen ze door mensen te inspireren met producten die onze aarde niet schaden. Nou, daar heb je mij al. Ik poets al een hele tijd mijn tanden met een bamboo tandenborstel, dat sowieso. Maar er is natuurlijk zoveel meer om te ontdekken.

Maar eerst:

In Nederland recyclen we slechts 15% van al het plastic en we gebruiken nog steeds enorm veel plastic producten die we eigenlijk heel makkelijk kunnen vervangen. Daar wil Bamboo Movement samen met Wereld Natuur Fonds iets aan doen. Samen hebben ze een campagne opgericht, die zich richt op bosbehoud en herstel van bossen in Roemenië, Australië en Brazilië. En daarmee redden ze ook het leefgebied van onder andere jaguars, Europese bizons en koala’s.

Bamboo-Movement www.jaimyskitchen.nl

Vraag jij je nu ook af hoe jij mee kunt doen? Super simpel, door deze fijne bamboe tandenborstel te kopen voor €3,00 per stuk inclusief verzendkosten. Per verkochte tandenborstel doneert Bamboo Movement €1,- aan de campagne. Het doel is om 50.000 tandenborstels te verkopen en zo dus €50.000 op te halen!

Daarnaast is het ook de beste manier om kennis te maken met duurzame alternatieven. Want eerlijk, ik ben niet gestopt bij de tandenborstels. Wat dacht je van duurzame wattenstaafjes zonder platoc, herbruikbare rietjes en laatst kocht ik ook wasbare wattenschijfjes. Enne, die tandenborstel poetst ontzettend fijn!

Biotoday chips

Biotoday chips www.jaimyskitchen.nl
Ohhh no, ik heb een nieuwe verslaving hoor. Deze chippies zijn lekker joh! En een stuk gezonder dan die zak paprika chips die ik normaal eet. Ik ben dus echt wel een chips monster, dus ik vind dat ik echt wel een goed oordeel kan geven. Dit is lekker, geloof me. Het gaat dus om de chips van biotoday. Die zijn gemaakt van mais, peulvruchten of linzen. Ik vind ze echt allemaal lekker, omdat ze goed gekruid zijn. Denk aan zeezout, hummus of sweet chili. Een lekkere snack, die net even iets gezonder is!

High tea bij Thomas in Eindhoven

Collage thomas www.jaimyskitchen.nl
Ik mocht een heerlijke high tea proberen, in Eindhoven bij Thomas. En wauw dit interieur is zo mooi! Van binnen is alles roze met hele toffe graffiti op de muren, een echte eyecatcher. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat het eten lekker is, en dat was het zeker. We begonnen met een heerlijk wortelsoepje, gevolgd door een volle etagere met hartige hapjes. Denk aan een soesje met geitenkaas, wraps, sandwiches en nog meer. Daarna volgden nog meer hartige hapjes, namelijk een vega pasteitje met curry of een pasteitje met truffel kip en een hartige quiche. We zaten inmiddels bijna vol, maar bij een hight tea horen ook zoete hapjes. Dus, er kwam een hele plank vol met brownies, macarons, scones, cheesecake en veel vers fruit. Ontzettend genieten dus. Wil jij dit nu ook een keertje proeven? Dan kun je deze code gebruiken voor korting: http://bit.ly?HighTeaVIP.

Oil & Vinegar olijfolie & Boek ‘Olijfolie het naslagwerk’

Oil & Vinegar collage www.jaimyskitchen.nl
Hier ben ik zooooo enthousiast over! Oil & Vinegar heeft in samenwerking met olijfolie sommelier Wilma van Grinsven-Padberg een selectie heerlijke olijfoliën samengesteld. Want, volgens Wilma hoor bij elke bereiding een andere olijfolie of een andere blend van olijven. En daar heeft ze zelfs een boek over geschreven, met uiteraard een aantal heerlijke recepten. Zo zit er een olie bij voor pasta’s en pizza’s, een olie voor salades en groenten en een olie voor brood. Ag, wat is dit genieten zeg. De oliën zijn verkrijgbaar bij oil en vinegar en variëren in prijs van €17,96 tot €20,45. Welke olie lijkt jou het lekkerst?

Het boek neemt je onder andere mee in de geschiedenis van oliefolie en hoe olijfolie gemaakt wordt. Ook wordt het verschil van de soorten olijfolie uitgelegd en natuurlijk hoe je het beste kunt proeven. Nog veel meer onderwerpen worden aangehaald, maar voor mij is het leukst natuurlijk het onderdeel met recepten. Denk aan een heerlijke pasta met pesto, of een gepocheerd ei met olijfolie saus op focaccia en een Romeinse pizza met aardappel. Té lekker allemaal, ik heb zin om te koken!

Dit was het weer voor deze keer! Wat een lekkers allemaal hé!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.