Over Jaimy + Samenwerken

Welkom op Jaimyskitchen!

Ik ben Jaimy van Dijke, eigenaresse van jaimyskitchen.nl en vertel jullie graag wat meer over mijn website.

Jaimyskitchen is ontstaan uit een passie voor koken en uiteraard eten. Deze passie is aangewakkerd door alle intrigerende geuren, kleuren en smaken van de Indiase keuken tijdens de periode dat ik in India gewoond heb. Het experimenteren met deze nieuwe ingrediënten was begonnen, met hulp van mijn vriendinnen in India. Eenmaal terug in Nederland ben ik verder gegaan met het ontdekken van nieuwe wereldkeukens, specerijen en gerechten. Dit vind ik zó leuk om te doen, dat ik begin 2015 besloten heb mijn recepten te bundelen op een eigen website. Dit is Jaimy’s Kitchen geworden.

Ik deel graag mijn recepten met iedereen, allemaal zelf bedacht, gezond en comfort food. Het belangrijkste is dat iedereen deze recepten kan maken en ik hoop mensen te kunnen inspireren hiermee. Naast recepten schrijf ik ook graag mijn food ervaringen tijdens reizen, stedentrips en hotspots. Zo neem ik jullie mee in de wereld rondom eten zoals ik die ervaar.

www.jaimyskitchen.nl

Unieke website bezoekers per maand

+200.000

Pageviews website per maand

+662.000

Instagram

+7.800 volgers

Pinterest

+1,1 miljoen kijkers per maand, +7,6 K volgers

*cijfers januari 2021

Contact

Wil je in contact komen met mij voor bijvoorbeeld een leuke samenwerking, stuur mij dat een mailtje naar: jaimyvandijke@gmail.com

11 Comments

 • Reply
  Hans Turkensteen
  4 maart 2015 at 17:57

  Als je wilt kan ik je heel veel over teff vertellen en ik kan je ook voorzien van een groot aantal recepten.

  Hans Turkensteen, sinds 2002 actief met teff als modern voedingsmiddel
  bel maar: 0653413847

 • Reply
  Madrid voorpret | Jaimyskitchen.nl
  6 maart 2015 at 13:30

  […] About Me […]

 • Reply
  Madrid voorpret: Food & Drinks | Jaimyskitchen.nl
  20 maart 2015 at 10:32

  […] jullie nog tips voor mij en mijn vriendinnen? Let me know in een berichtje of e-mailtje (klik). Vind ik ontzettend […]

 • Reply
  Katrien Kloos
  6 oktober 2017 at 10:04

  Hallo Jaimy,
  Een berichtje van Fair Trade Original. Misschien ken je ons wel. We zijn een non-profitmerk van fairtrade producten. waaronder een hele range lekkere Aziatische producten die van begin tot eind in het land van herkomst worden gemaakt. Naar recept van de makers daar. Zonder kunstmatige toevoegingen. Daarover willen we je de komende tijd graag op de hoogte houden.

  Behalve Aziatisch hebben we nog een groot aantal andere fairtrade producten.
  Binnenkort hebben we goed nieuws op het gebied van koffie en duurzamer verpakking. We zouden je volgende week graag een pakje met het nieuwe product opsturen. Als je dat ook een goed idee vindt, wil je ons dan je adres geven?
  Hoop van je te horen!
  Groetjes,
  Katrien

 • Reply
  A.Koekelkoren
  14 oktober 2017 at 17:35

  In de bijlage van de Limburger staat jouwmrecept kipgehaktballetjes in dragonsaus. Er staat jammergenoeg niet in hoeveel dragon je erin moet doen en of dit verse of gedroogde moet zijn.

  • Reply
   admin
   14 oktober 2017 at 18:10

   Hoi!

   Wat leuk dat je mijn recept daar gevonden hebt.
   Als je de keuze hebt uit droge of verse dragon, dan zou ik persoonlijk verse aandragen, maar droge kan natuurlijk ook. Daarnaast, hoeveel je toevoegt hangt natuurlijk af van de droge of verse variant. Het beste is om dit zelf even te proeven. Zelf gebruik ik tussen de 5 en 10 gram verse dragon.

 • Reply
  Marie-Louise
  29 januari 2019 at 07:31

  Dag Jaimy
  Jouw recepten vind ik super; is het mogelijk om de nieuwsbrief te ontvangen?

  Hartelijk dank

  Marie-Louise Delmotte

  • Reply
   Jaimy
   31 januari 2019 at 20:05

   Wat een leuk berichtje!
   Ik heb alleen geen nieuwsbrief op het moment, maar je berichtje heeft mij wel aan het denken gezet!

 • Reply
  Amarins
  19 maart 2019 at 14:30

  Hi Jaimy,

  Ik vond op leukerecepten.nl je recept van de pizza krans met salami.
  Ik vroeg mij alleen of je deze ook kunt maken met gewone bladerdeeg ipv pizzadeeg? (heb geen AH in de buurt en de jumbo hier had het niet) haha.

  Groetjes,

  Amarins

  • Reply
   Jaimy
   14 april 2019 at 13:11

   Hey Amarins,

   Ja, natuurlijk kan dan. De krans wordt wel wat anders, maar nog steeds heel lekker!

 • Reply
  Geke
  22 februari 2021 at 18:57

  Hallo Jaimy
  Ik heb je recept bloemkool curry gemaakt, het was erg lekker, maar de bloemkool was nog rauw. Ik had die in zijn geheel geroosterd omdat ik aannam dat dat moest. Nu denk ik dat ik misschien de bloemkool in roosjes had moeten roosteren, klopt dat? Het stond er niet bij namelijk.
  Groetjes van Geke

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.