Weekmenu WEEK 21: Penne met tonijn, sperziebonen en feta en aspergesoep


Lekker en weekmenu voor week 21. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: Penne met tonijn, sperziebonen en feta, aspergesoep met gegrilde asperges en Serrano ham hapjes met meloen en mozzarella. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!
Er staan weer een aantal groenten van de maand centraal, die naast de blog seizoensgroenten mei, ook weer terugkomen in de weekmenu's. Laat je verassen met weer zeven heerlijke recepten.
Maandag
Bekijk recept: Penne met tonijn, sperziebonen en feta
Deze heerlijke penne met tonijn, sperziebonen en feta kan als een lauwwarme salade gegeten worden, of volledig gekoeld. Het is een voedzame en gezonde maaltijd salade.
Dinsdag
Bekijk recept: Aspergesoep met gegrilde asperges
Deze aspergesoep heeft net wat extra's, doordat de stukjes asperge die in de soep gaan, eerst gegrild worden. Dit geeft een heerlijke smaak aan de soep!
Woensdag
Bekijk recept: Sla wraps met gemarineerde Hoisin kip
Donderdag
Bekijk recept: Lasagne met paddenstoelen
Deze vegetarische lasagne met Leffe kaas is ook helemaal geschikt voor degenen die normaal graag vlees eten! Jammie, wat een heerlijke smaken bij elkaar: paddenstoelen, spinazie en amandelen met romige zelfgemaakte bechamelsaus.
Vrijdag
Bekijk recept: Panzanella salade met rood fruit
Deze panzanella salade heeft als basis krokant ciabatta brood met het lekkerste rood fruit: frambozen, bramen, rode en blauwe bessen. Dit gecombineerd met avocado, rode ui en rode bietjes zorgt voor een top maaltijd salade!
Zaterdag
Bekijk recept: Flammkuchen met groene asperge en cherrytomaat
Deze flammkuchen is vegetarisch en belegd met rode ui, groene asperges en cherrytomaten, een heerlijke variant op een pizza.
Zondag
Bekijk recept: Serrano ham hapjes met meloen en mozzarella
Serrano ham en meloen zijn een bekende gouden combinatie. In deze combinatie voeg ik hier cherrytomaatjes en mozzarella aan toe voor een lekker hapje.