Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 52 - 2022

Lekker en weekmenu voor week 52. Dit is de week van Kerst én Oud & Nieuw. Daarom in dit weekmenu mijn favo Kerst recept en hapjes voor Oud& Nieuw. Zet de ingrediënten op je online boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Croissant krans met mascarpone en mango

Vandaag is het tweede Kerstdag! Daarom een heerlijke krans gemaakt van croissant deeg en ziet er lekker feestelijk uit. De vulling van romige mascarpone en zoete mango en kiwi is heel erg lekker!

Dinsdag

Bekijk recept: Groene smoothie met spinazie en banaan

De dag na Kerst eten we vooral restjes, toch? Na een aantal dagen flink eten, kan een groene smoothies een perfect ontbijtje of tussendoortje zijn. Dé manier om lekker veel groenten en en fruit binnen te krijgen. Deze in combinatie met onder andere banaan, spinazie en citroen.

Woensdag

Bekijk recept: Courgette pasta

Tussen Kerst en nieuwjaar is het fijn om even een iets lichter recept te eten. Dan is deze romige courgette pasta met pesto en een heerlijke moot zalm misschien precies waar jij naar op zoek bent. 

Donderdag

Bekijk recept: Thaise garnalen soep met shiitake

Deze Thaise soep is heerlijk pittig en vol Thaise smaken. De soep is gevuld met garnalen, shiitake en bok choy of paksoi.

Vrijdag

Bekijk recept: Cannelloni van aubergine met ricotta

Dit is een gezondere versie van cannelloni, aangezien de rolletjes van aubergine gemaakt zijn in plaats van pasta. De vulling van ricotta en spinazie is heerlijk romig, lekker  bij de tomatensaus.

Zaterdag

Bekijk recept: Zelfgemaakte salsa met tortilla chips

Er gaat niets boven een zelf gemaakte tomaten salsa met knapperige tortilla chips. De salsa kan natuurlijk ook bij wraps gegeten worden, een heerlijk veelzijdig recept.

Hoe kan ik hier nu maar één recept laten zien? Kijk snel op de pagina voor alle lekkere hapjes voor Oud& Nieuw.

Zondag

Bekijk recept: Zelfgemaakte zalmsalade

Lekker bijkomen van de jaarwisseling? Dat kun je doen met dit heerlijke recept. Deze zalm salade met bleekselderij en kappertjes is onwijs lekker op een verse bagel. De salade wordt gemaakt van verse zalm.