Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 51 - 2022

Lekker en weekmenu voor week 51. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: garnalen met groene asperge roerbak, pasta carbonara en een heerlijke broodpudding. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Garnalen met groene asperges en rijst

De garnalen en groene asperges zitten in een smaakvolle saus op basis van cherrytomaten, erg lekker bij basmati rijst. Een heerlijk hoofdgerecht en een favoriet in ons huis!

Dinsdag

Bekijk recept: Vegetarische pompoen ovenschotel

Maak deze lekkere ovenschotel met pompoen- en aardappelpuree vol met groenten. De vulling bestaat uit paprika, wortel, champignons en (vegetarisch) gehakt.

Woensdag

Bekijk recept: Vegetarische pasta carbonara

Pasta carbonara is een echt Italiaans klassiek recept met ei, spekjes en peterselie. In dit recept als vegetarische variant met champignons en vegetarische spekjes.

Donderdag

Bekijk recept: Bulgur salade met haloumi

Dit is een fris recept met gebakken halloumi en granaatappel pitjes. Door de toevoeging van bulgur in dit recept is het maaltijd salade.

Vrijdag

Bekijk recept: Falafel bowl met quinoa

Ben jij ook zo gek op falafel? In dit recept wordt falafel in een heerlijke quinoa bowl geserveerd. De kleurrijke groenten zorgen ervoor dat dit een gezonde maaltijd is. Ook geeft ik je tips om zelf falafel te maken!

Zaterdag

Bekijk recept: Zwarte bonen burgers

Deze bonen burger is echt een aanrader wanneer je een dagje zonder vlees wilt eten, even gezond! Met of zonder burger broodje!

Zondag

Bekijk recept: Broodpudding met rode bessen en banaan

Deze broodpudding is een heerlijk fruitig ontbijt voor het hele gezin. Banaan maakt het lekker zoet en rode bessen zorgen voor een fris zuurtje.