Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 5 - 2023

Lekker en weekmenu voor week 5. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: mie goreng, parel couscous met kabeljauw en chocolade granola. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Boerenkool stamppot met geitenkaas

Deze heerlijke winterse stamppot met boerenkool word op smaak gemaakt door geitenkaas. Probeer ook eens geitenkaas met honing, dat geeft een lekkere zoete smaak. De zoet-zure rode kool maakt het gerecht helemaal af, een lekkere twist op een klassiek stamppot recept. Dit recept is vegetarisch, maar door de noten en geitenkaas is het een volledig recept.

Dinsdag

Bekijk recept: Parelcouscous met kabeljauw

Dit recept is gemaakt met parelcouscous, geroosterde groenten en een stukje kabeljauw. Een gezonde, makkelijke maaltijd, die lekker snel klaar is, ideaal voor een doordeweekse maaltijd!

Woensdag

Bekijk recept: Mie goreng met sambal

Het volgen van een kookles in Bali was natuurlijk een must-do voor mij. Het leek me namelijk erg leuk om authentieke Balinese gerechten op JaimysKitchen te delen. Want Indo-food is gewoon echt onwijs lekker. Mie Goreng was één van onze favorieten, daarom is deze als eerste aan de beurt. Daarnaast maken we zelf sambal. Wist je dat dit écht niet lastig is?

Donderdag

Bekijk recept: Vegetarische pasta carbonara

Pasta carbonara is een echt Italiaans klassiek recept met ei, spekjes en peterselie. In dit recept als vegetarische variant met champignons en vegetarische spekjes.

Vrijdag

Bekijk recept: Zoete aardappel burger met kikkererwten

Burgers zijn echt heerlijk om zelf te maken en zo kunt je ook een vegaburger zelf maken. Deze burger heeft als basis zoete aardappel en kikkererwten en wordt afgemaakt met allerlei lekkere toppings!

Zaterdag

Bekijk recept: Pizza calzone met tonijn

Pizza calzone is een pizza die dichtgevouwen is. Deze calzone is gevuld met mozzarella, paprika en tonijn, een heerlijke combinatie!

Zondag

Bekijk recept: Chocolade granola

De geur van vers gebakken granola door het huis, ik kan er niet over ophouden eigenlijk. Daarom heb ik een nieuwe variant gemaakt, deze keer met chocolade. De granola is onwijs lekker in combinatie met vers fruit of een vers fruit puree. Lekker als ontbijt of als tussendoortje!