Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 48 - 2022

Lekker en weekmenu voor week 48. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: pasta met feta, andijvie stamppot en sinterklaas brownies. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Pompoen stamppot met geitenkaas

Pompoen stamppot kan niet missen in het seizoen van de pompoenen. Deze is heerlijk in combinatie met geitenkaas, rucola en kastagne champignons. Het wordt afgemaakt met vegetarische balletjes.

Dinsdag

Bekijk recept: Geroosterde tomatensoep met feta

Tomatensoep is een heerlijke klassieker, die nog lekkerder wordt wanneer je de tomaten roostert. Dit is het recept voor een smaakvolle soep, geserveerd met avocado broodjes.

Woensdag

Bekijk recept: Andijvie stamppot met (vega) spekjes en kaas

Andijvie stamppot is een heerlijke klassieker, maar in dit recept extra lekker. De stamppot wordt op smaak gebracht met mosterd, (vegetarische) spekjes en blokjes kaas.

Donderdag

Bekijk recept: Pasta met kip gehaktballetjes en dragonsaus

Een heerlijk pasta gerecht met gehaktballetjes van kip gehakt en een heerlijke roomsaus met dragon. Heerlijke smaken! De gehaktballetjes zijn extra gekruid met Parmezaanse kaas voor een extra smaak boost. 

Vrijdag

Bekijk recept: Indiase dahl curry met linzen en kokos

Indiase dahl is voor mij echt een gerecht met goede herinneringen. Ik at het met regelmaat toen ik in India woonde. Ondanks dat het een standaard recept is in India, maak je mij enorm blij met dit recept met als hoofdingrediënt linzen.

Zaterdag

Bekijk recept: Herfst stoofschotel met pompoen en bier

Dit is een heerlijke herfst stoof met pompoen, pastinaak en het geheime ingrediënt; bock bier! De gedroogde abrikozen maken deze stoofschotel zoet, naast de kruidige smaken.

Zondag

Sinterklaas brownies met pepernoten

Op zoek naar een lekker recept voor in de Sinterklaas periode? Maak dan deze lekkere brownies met pepernoten! Een perfect recept voor Sinterklaasavond!