Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 47 - 2022

Lekker en weekmenu voor week 47. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: Snelle ramen soep, orzo risotto met prei en zelfgemaakte ontbijtkoek. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Risotto met groene asperges, champignons en geitenkaas

Risotto en groene asperges zijn een top combi! De geitenkaas zorgt voor lekkere romigheid en de champignons maken het gerecht helemaal af.

Dinsdag

Ovenschotels zijn de perfecte gezinsmaaltijden om vooraf klaar te maken. Zo ook deze variant met zoete aardappel puree, gehakt (eventueel vega) en groenten.

Woensdag

Bekijk recept: Vegetarische linzen Curry

Deze heerlijke vegetarische linzen curry moet je gewoon geprobeerd hebben! De gezonde curry zit boordevol groenten namelijk zoete aardappel, tomaat en spinazie.

Donderdag

Bekijk recept: Orzo risotto met prei en champignons

Dit is een risotto gemaakt van orzo, een heerlijke pastasoort. Dit lekkere gerecht is gevuld met champignons en prei.

Vrijdag

Bekijk recept: Noedels met omelet reepjes

Dit is een vegetarisch wok gerecht met paprika, oesterzwammen en heerlijke omelet reepjes. Naast dat het recept boordevol groenten zit, staat het ook nog eens binnen 20 minuten op tafel!

Zaterdag

Bekijk recept: Snelle ramen met tofu, champignon en Chinese kool

Deze snelle ramen staat binnen 20 minuten op tafel en de soep is op basis van miso en sambal voor een beetje pit. Verder is de soep gevuld met Chinese kool, champignons en tofu.

Zondag

Bekijk recept: Zelfgemaakte ontbijtkoek met noten

Ah, deze is zo lekker en daarnaast worden er geen toegevoegde suikers aan het recept toegevoegd. De noten maken de ontbijtkoek nog extra lekker, omdat het voor krokante stukjes in de zachte ontbijtkoek zorgt.