Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 45 - 2022

Lekker en weekmenu voor week 45. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: plaattaart met brie en witlof, pasta met gehaktballetjes en Japanse onigiri. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Plaattaart met witlof en brie

Plaattaart is een makkelijk, snel en smaakvol gerecht om te maken. Deze variant heeft toppings van witlof, brie en walnoten. Onwijs lekker!

Dinsdag

Bekijk recept: Pasta met pompoen, boerenkool en tomaten

Een pasta saus met pompoen en natuurlijk ook voldoende tomaat. Extra van dit seizoen door de toevoeging van boerenkool! Dit recept is helemaal vegetarisch - en vegan - maar het vega gehakt kan ook door ander gehakt vervangen worden.

Woensdag

Bekijk recept: Risotto met champignons en broccoli

Wie is niet gek op risotto? Wij allemaal wel in ieder geval! Deze risotto is met champignons en broccoli, lekker veel groenten dus!

Donderdag

Bekijk recept: One pot noedels met tofu, pompoen en peultjes

Dit is een one pot recept waarbij het gerecht in 1 pot gemaakt wordt! Een heerlijk noedels recept met pompoen, tofu en peulen met een pittige zelfgemaakte woksaus. Allemaal in 1 pan dus, echt! 

Vrijdag

Bekijk recept: Pasta met vegetarische gehaktballetjes

Pasta met tomatensaus en vegetarische gehaktballetjes, een klassiek recept. In deze variant lekker veel groenten zoals paprika en courgette.

Zaterdag:

Bekijk recept: Japanse Onigiri van zalm met salade

Deze rijstballetjes zijn van sushi rijst, zalm en nori gemaakt. Onigiri is een typische Japanse snack, die in dit recept met een frisse salade als hoofdgerecht geserveerd wordt.

Zondag

Bekijk recept: Ontbijt quesadilla met ei

Wil je eens iets anders als ontbijt? Wat dacht je van een quesadilla gevuld met een roerei en veel groenten. Spinazie, tomaat en champignons zijn de beste combi!