Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 44 - 2022

Lekker en weekmenu voor week 44. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: zoete aardappel stamppot met boerenkool, ravioli met spinazie saus en bananenbrood. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Zoete aardappel stamppot met boerenkool

Deze stamppot met zoete aardappel en boerenkool is een twist op de klassieke boerenkool stamppot. De smaakmakers zoals zongedroogde tomaat en feta maakt deze vegetarische stamppot ontzettend smaakvol!

Dinsdag

Bekijk recept: Thaise garnalen soep met shiitake

Deze Thaise soep is heerlijk pittig en vol Thaise smaken. De soep is gevuld met garnalen, shiitake en bok choy of paksoi.

Woensdag

Bekijk recept: Noedels met groene asperges

Dit is een snel wok recept voor noedels met groene asperges, rode paprika en een zelfgemaakte wok saus. Een lekkere vegetarische avondmaaltijd met veel groenten.

Donderdag

Bekijk recept: Griekse pitabroodjes

Deze pitabroodjes zijn gevuld met de lekkere salade van feta, tomaat en komkommer. De Grieks gemarineerde Pulled Oats maken de pitabroodjes helemaal af. Kun je geen Pulled oats vinden? Gebruik dan andere vegetarische stukjes of reepjes.

Vrijdag

Bekijk recept: Ravioli met spinazie saus en kabeljauw

Een heerlijk pasta recept met ravioli in een zelfgemaakte spinazie saus. Het gerecht is helemaal af met kabeljauw, gepofte cherrytomaatjes en geroosterde pijnboom pitjes.

Zaterdag

Bekijk recept: Aubergine schnitzel met bloemkoolpuree

Schnitzels van aubergine, geloof me het is heerlijk! De panko maakt het goed knapperig en dit is erg lekker bij de bloemkool puree. De gepofte tomaatjes zijn lekkere smaakbommetjes die deze maaltijd tot een heerlijk geheel maakt!

Zondag

Bekijk recept: Bananenbrood met walnoten

Dit is mijn ultieme recept voor een heerlijk bananenbrood. In dit recept horen walnoten voor een lekkere crunch. Ready for het perfecte bananenbrood?