Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 42 - 2022

Lekker en weekmenu voor week 42. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: wraps met geroosterde bloemkool, pompoen quiche en pastinaaksoep. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Pompoen quiche met spinazie

Deze quiche is gevuld met blokjes pompoen en spinazie en is heerlijk pittig door de toevoeging van oude kaas. Een quiche die bij het hele gezin in de smaak zal vallen. Deze quiche kun je ook makkelijk al op zondag maken en de op maandag nog even te verwarmen in de oven.

Dinsdag

Bekijk recept: Wraps met geroosterde bloemkool en bonen

In dit recept laat ik je zien hoe je vegetarische wraps maakt met geroosterde bloemkool en refried beans. De refried beans worden gemaakt van zwarte bonen en lekker veel specerijen.

Woensdag

Bekijk recept: Hoisin kip met rijst en spitskool (vega optie)

Dit is een rijst gerecht met lekker veel groenten door de toevoeging van spitskool en broccoli. De kip in hoisin saus met sinaasappel partjes is kruidig en zoet.

Donderdag

Bekijk recept: Pastinaaksoep met paddenstoelen en broodkruimels

Wanneer het buiten kouder is, kan ik elke dag wel soep eten. Dit recept vind ik met name heel lekker door het smaakvolle broodkruim met onder andere salie en natuurlijk door de paddenstoelen. Ook erg lekker met goed gevulde tosti voor erbij zoals een van deze recepten: 

Tosti met gegrilde groenten

Tosti met geitenkaas, courgette en paprika

Vrijdag

Bekijk recept: Heek met preistamppot, tomaat en kerriesaus

Deze stond er vorige week in, maar ik herhaal deze lekker nog een keer, omdat het een heerlijk gerecht is. In dit recept wordt gebakken heek filet geserveerd met prei stamppot, gepofte tomaatjes en zelfgemaakte kerriesaus.

Zaterdag

Bekijk recept: Indiase zoete aardappel dahl met spinazie

Dahl is een van mijn favoriete Indiase recepten en in dit recept zit er lekker zoete aardappel en spinazie in de dahl. Een heerlijk verwarmend plantaardig Indiaas recept.

Zondag

Bekijk recept: Pompoen & speculaas cake

Pompoen zie je overal in overvloed. Hartige recepten zoals curry's, stamppotten of geroosterde pompoen, onwijs lekker allemaal. Wist je dat je pompoen ook voor zoete gerechten goed kunt gebruiken? Zoals in dit recept met speculaas in een cake, zo kun je pompoen dus ook verwerken!