Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 41 - 2022

Lekker en weekmenu voor week 41. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: heek met prei stamppot, vegetarische pasta bolognese en cinnamon rolls. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Parel couscous met pompoen en geitenkaas

Dit gerecht met parel couscous kun je zowel koud als warm eten. Een heerlijk herfstig recept met pompoen, walnoten en geitenkaas.

Dinsdag

Bekijk recept: Geroosterde spitskool met cherrytomaat

In dit recept wordt spitskool in de oven geroosterd met een zelfgemaakte marinade van onder andere mosterd en daarbij geroosterde cherrytomaatjes en balsamico crème.

Woensdag

Bekijk recept: Heek met prei stamppot en kerriesaus

In dit recept wordt gebakken heek filet geserveerd met prei stamppot, gepofte tomaatjes en zelfgemaakte kerriesaus.

Donderdag

Bekijk recept: Salade met geroosterde wortel en geitenkaas

Deze salade is lekker gevuld doordat er linzen in de salade zitten. Daarnaast is deze salade vegetarisch en zijn de geroosterde wortelen het pronkstuk van de salade.

Vrijdag

Bekijk recept: Vegetarische bolognese saus

Bolognese pastasaus is misschien wel de aller lekkerste saus voor bij de pasta, vind je niet? Dit is een vegetarische versie van het recept, met linzen. En eigenlijk mis ik het gehakt helemaal niet in het recept. Hoe langer je de saus op het vuur laat staan, hoe lekkerder en intenser de smaak. 

Zaterdag

Bekijk recept: Quiche met zalm, spinazie en feta

Een quiche is een lekker makkelijk recept om te maken, omdat de oven het voornaamste werk doet. Dit recept voor quiche met zalm, spinazie en feta is een echte aanrader!

Zondag

Bekijk recept: Cinnamon rolls met appel

Een twist op de klassieke cinnamon rolls, oftewel kaneelbroodjes, door de toevoeging van appel. Het maken van deze broodjes is helemaal niet moeilijk, je hebt alleen wat tijd nodig.