Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 40 - 2022

Lekker en weekmenu voor week 40, we zitten in de herfst! Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: wraps met geroosterde bloemkool, pasta carbonara en vegetarische wok. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Hoisin kip met rijst en spitskool (vega optie)

Dit is een rijst gerecht met lekker veel groenten door de toevoeging van spitskool en broccoli. De kip in hoisin saus met sinaasappel partjes is kruidig en zoet. Zelf heb ik dit recept ook met vegetarische kip gemaakt!

Dinsdag:

Bekijk recept: Ovenschotel met zoete aardappel, (vega) gehakt, prei en paprika

Ovenschotels zijn de perfecte gezinsmaaltijden om vooraf klaar te maken. Zo ook deze variant met zoete aardappel puree, gehakt (eventueel vega) en groenten.

Woensdag

Bekijk recept: Vegetarische wok met noedels en groenten

Dit is mijn favoriete wok maaltijd, een snel recept met lekker veel verschillende groenten. Dit recept kun je vegetarisch maken, maar je kunt ook vlees of vis toevoegen.

Donderdag

Bekijk recept: Romige prei en zuurkool met zalm

Deze moten zalm liggen op een bedje van romige prei en zuurkool op smaak gemaakt met crème fraîche en mosterd. Serveer met knapperige, gebakken aardappeltjes.

Vrijdag

Bekijk recept: Vegetarische pasta carbonara

Pasta carbonara is een echt Italiaans klassiek recept met ei, spekjes en peterselie. In dit recept als vegetarische variant met champignons en vegetarische spekjes.

Zaterdag

Bekijk recept: Wraps met geroosterde bloemkool en bonen

In dit recept laat ik je zien hoe je vegetarische wraps maakt met geroosterde bloemkool en refried beans. De refried beans worden gemaakt van zwarte bonen en lekker veel specerijen.

Zondag

Bekijk recept: Chocolade muffins met witte chocolade botercrème

Deze basis chocolade muffins zijn ontzettend lekker door de toevoeging van de witte chocolade botercrème. Een heerlijk zoet recept en lekker snel gemaakt!