Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 4 - 2023

Lekker en weekmenu voor week 4. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: zoete aardappel stamppot, wraps met bloemkool en appelflapjes. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Heek met preistamppot, tomaat en kerriesaus

In dit recept wordt gebakken heek filet geserveerd met prei stamppot, gepofte tomaatjes en zelfgemaakte kerriesaus.

Dinsdag

Bekijk recept: Zoete chili zalm met geroosterde bloemkool

Dit is een gezonde maaltijd met veel groenten, zilvervliesrijst en gemarineerde zalm. De geroosterde bloemkool en paprika zijn heerlijk gekruid.

Woensdag

Bekijk recept: Wraps met geroosterde bloemkool en bonen

Omdat je vaak nog wat bloemkool pover hebt, deze week twee recepten met bloemkool, maar op een hele andere wijze. In dit recept laat ik je zien hoe je vegetarische wraps maakt met geroosterde bloemkool en refried beans. De refried beans worden gemaakt van zwarte bonen en lekker veel specerijen.

Donderdag

Bekijk recept: Garnalen met groene asperges en rijst

De garnalen en groene asperges zitten in een smaakvolle saus op basis van cherrytomaten, erg lekker bij basmati rijst. Een heerlijk hoofdgerecht en een favoriet in ons huis!

Vrijdag

Bekijk recept: Zuurkool stamppot met zoete aardappel

Deze stamppot is mijn favoriet, zeker weten! Zoete aardappel geeft stamppot een twist het zoete is heerlijk in combinatie met het zure van de zuurkool. Dit is een heleboel groenten, dus een gezonde maaltijd. De andere twist is de Italiaanse roerbak mix met onder andere heerlijke cavolo nero! Dit is een heerlijk, snel en makkelijk recept voor stamppot. 

Zaterdag

Bekijk recept: Sushi rol met zoete aardappel en tonijn

Sushi met tonijn salade is een van mijn favo's om thuis te maken. In dit recept combineer ik de tonijn met zoete aardappel en zoet-zure komkommer in een lekkere sushi rol.

Zondag

Bekijk recept: Appelflap hapjes met appel en abrikoos

Deze appelflapjes hebben een twist! Niet alleen de vorm is een beetje anders, maar in deze hapjes zit niet alleen appel, maar ook abrikoos