Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 31 - 2022

Lekker en weekmenu voor week 31. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: pasta met gerookte zalm en bbq hamburgers met aubergine en een no-bake cheesecake recept. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Deze week een week vol lekker weer. Er zitten dagen tussen waarbij het rond de 30 graden wordt en iets mindere dagen. Daar is deze week rekening mee gehouden in het weekmenu. Je kunt deze week een pasta, een salade en een recept van de barbecue terug vinden in het weekmenu. Voor ons is het de week voordat we lekker op vakantie naar Frankrijk gaan!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Pasta met gerookte zalm en courgette

Gerookte zalm heeft extra veel smaak en daarom is deze pasta heerlijk! De penne wordt geserveerd met een roomsaus, courgette, citroen en verse basilicum. Een lekkere, maar ook zeker snel pasta recept om snel iets op tafel te hebben staan!

Dinsdag

Bekijk recept: Bulgur salade met haloumi

Dit is een fris recept met gebakken halloumi en granaatappel pitjes. Door de toevoeging van bulgur in dit recept is het maaltijd salade. Halloumi is een grill kaas die voor een smaakexplosie zorgt in de salade. Een heerlijke zomerse salade, snel klaar maar toch vullend.

Woensdag

Bekijk recept: BBQ vegetarische burgers met aubergine

Vandaag staat er warm weer op de planning, dus waarom steek je niet gewoon de BBQ aan? Dit is een makkelijk en snel recept voor burgers van de BBQ. Hierbij worden de (vega) burgers en de aubergine op de barbecue gegrild!

Donderdag

Bekijk recept: Vispannetje met mosselen en garnalen

Je zou het misschien niet denken, maar dit vispannetje staat écht binnen 20 minuten op tafel. Doordeweeks wil je natuurlijk niet teveel tijd aan het koken besteden, maar met dit recept heb je snel heerlijke mosselen en garnalen in een tomatensaus gemaakt. Lekker met een vers stokbrood om in de saus te dippen. Mis de mosselen niet, want het seizoen is in volle gang.

Vrijdag

Bekijk recept: Vegetarische udon noedel soep met kokos

Kijkend naar het weer in deze week, in 2022 zal het deze vrijdag net even iets minder zijn. Tijd om dus wel even iets lekkers op tafel te zetten, zoals met deze heerlijke verwarmende udon noedel soep. Een heerlijke Aziatische udon noedelsoep met als basis een currypasta. De soep zit vol groenten en smaakmakers zoals gember, citroengras en kokosmelk.

Weekend

Bekijk recept: No-bake cheesecake met rode bessen

Weekend is voor bakken! Nu moet het natuurlijk niet al teveel tijd kosten, want met het lekkere weer wil je niet te lang in de keuken staan. Maar dan deze lekkere no-bake cheesecakes, deze hoeven namelijk, zoals de naam al verklapt, niet gebakken te worden. Rode bessen zijn volop in het seizoen en zorgen voor een licht zuurtje aan de zoete cheesecake.