Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 30 - 2022

Lekker en weekmenu voor week 32. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: Quinoa salade met aardbei, salade nicoise en Italiaanse panzanella. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Deze week eens een weekmenu vol salades. Nu denk je misschien dat je niet dagelijks een salade wilt eten, maar deze zijn zo afwisselend, dat ik je wil uitdagen om het eens te proberen. het voordeel is dat het geen warme maaltijden zijn, wat natuurlijk erg welkom is wanneer de temperaturen stijgen.

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Salade Nicoise met tonijn en ansjovis

We starten de maandag goed met een heerlijk klassieker uit de Franse keuken, namelijk salade Nicoise met een Jaimy's Kitchen twist! Het recept van deze klassieke salade Niçoise mocht niet ontbreken op mijn website. Het is een maaltijd salade door de toevoeging van aardappeltjes. Natuurlijk mag tonijn en ansjovis ook niet ontbreken.

Dinsdag

Bekijk recept: Salade met sinaasappel en burrata

Op dinsdag gaan we voor een echt lekkere frisse salade, namelijk met sinaasappel. Sinaasappels zijn onwijs lekker in een salade, zeker in combinatie met heerlijke romige burrata. Die burrata zorgt er zeker voor dat je een voldaan gevoel hebt na het eten van deze salade.

Woensdag

Bekijk recept: Salade met linzen, boontjes en zalm

Deze salade is een variant op de bekende Franse salade niçoise. Ik maakte de salade met zalm en linzen, zodat het een echte maaltijdsalade is.

Donderdag

Bekijk recept: Salade met geroosterde radijs en (vega) kip

Deze salade is verassend doordat de radijsjes geroosterd zijn. Een heerlijke toevoeging in deze salade met kip, couscous en cherrytomaatjes. Een heerlijke salade die ook nog eens vullend is, een perfecte maaltijdsalade. De salade kun je ook met vegetarische kip maken.

Vrijdag

Bekijk recept: Couscous salade met nectarine en feta

Yes! Alweer vrijdag, om de werkweek goed af te sluiten ga ik voor een couscous variant met heerlijke nectarines! Deze salade met couscous, nectarine en feta is het perfecte zomerse recept. Een gezonde en frisse salade die toch vullend genoeg is voor een avondmaaltijd.

Weekend

Bekijk recept: Italiaanse panzanella brood salade

Panzanella is een heerlijke vullende salade gemaakt van (oud) ciabatta brood en verse tomaten. Een heerlijke Italiaanse invloed in deze salade.