Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 3 - 2023

Lekker en weekmenu voor week 3. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: Hollandse bloemkool schotel, orzo met champignons en mini croissant creals. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Hollandse bloemkool kerrie ovenschotel

Een heerlijke Hollandse topper is deze ovenschotel met aardappelpuree, vegetarisch gehakt en bloemkool. Kerrie is een echte smaakmaker in dit recept.

Dinsdag

Bekijk recept: Zoete aardappel curry met kikkererwten

Deze curry is gevuld met zoete aardappelen en kikkererwten. Een heerlijke, gevulde curry die lekker is met naan brood. Dat naan brood is heerlijk om in de curry om in te dippen. Hierbij hoort natuurlijk ook zelfgemaakte raita yoghurtsaus.

Woendag

Bekijk recept: Orzo risotto met prei en champignons

Dit is een risotto gemaakt van orzo, een heerlijke pastasoort. Dit lekkere gerecht is gevuld met champignons en prei.

Donderdag

Bekijk recept: Hoisin kip met rijst en spitskool (vega optie)

Dit is een rijst gerecht met lekker veel groenten door de toevoeging van spitskool en broccoli. De kip in hoisin saus met sinaasappel partjes is kruidig en zoet.

Vrijdag

Bekijk recept: Wraps met pulled paddenstoelen

Pulled oesterzwammen in plaats van pulled chicken voor een heerlijke vegetarische vulling van deze wraps. De paddenstoelen worden in de oven lekker krokant gebakken.

Zaterdag

Bekijk recept: Lasagne met groene asperges, ricotta en spinazie

Deze lasagne rolletje zien er onwijs mooi uit op tafel. De rolletjes zijn gevuld met een spinazie en ricotta mengsel en met groene asperge tips. In een heerlijke tomatensaus en afgemaakt met Parmezaanse kaas.

Zondag

Bekijk recept: Mini croissant cereals met kaneel en rood fruit

Dit recept voor croissant cereals is begin 2022 een echte TikTok trend. Het ziet er onwijs cute uit natuurlijk, maar het is ook een erg lekker en feestelijk ontbijt. Ik serveer het met rood fruit en plantaardige melk.