Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 27 - 2024

Lekker en weekmenu voor week 27. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: Thaise soep met garnalen, rijst pannenkoek met champignons en watermeloen sangria. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Er staan weer een aantal groenten van de maand centraal, die naast de blog seizoensgroenten juli, ook weer terugkomen in de weekmenu's. We zitten heerlijk midden in de zomer, de barbecue mag uitgehaald worden en verder worden er lekkere lichte maaltijden gemaakt zoals salades.

Maandag

Bekijk recept: Thaise garnalen soep met shiitake

Deze Thaise soep is heerlijk pittig en vol Thaise smaken. De soep is gevuld met garnalen, shiitake en bok choy of paksoi.

Dinsdag

Bekijk recept: Quinoa met gegrilde groenten en vis

Dit is een gezonde maaltijd met veel gegrilde groenten, krokante quinoa en een stukje vis met een zelfgemaakte saus van avocado. En het staat ook nog eens zonder veel moeite op tafel!

Woensdag

Bekijk recept: Noedel salade met komkommer, wortel en tofu

Dit frisse recept is echt zomers! De noedel salade wordt koud gegeten en zit vol groenten zoals wortel, komkommer en paprika. De tofu maakt deze vegetarische salade met mihoen af!

Donderdag

Bekijk recept: Aardappel salade met tonijn en boontjes

Dit is een heerlijke aardappelsalade gemaakt van krieltjes, tonijn saus en sperziebonen. Perfect als bijgerecht of als maaltijdsalade!

Vrijdag

Bekijk recept: BBQ spies met halloumi

Deze spiesen met knapperige halloumi en zachte lente-uien zijn perfect als vegetarisch recept voor op de barbecue. De BBQ spiezen zijn supersnel gemaakt en bereid.

Zaterdag

Bekijk recept: Rijst pannenkoek met champignons

Deze hartige rijst pannenkoek met champignons is een waanzinnige manier om restjes rijst en groenten op te maken. Een lekkere lunch, of de basis voor een lekkere avondmaaltijd.

Zondag

Bekijk recept: Watermeloen Sangria

Het stond al even op mijn lijstje om een nieuw drankje te posten. En dan wel een drankje voor bij de BBQ, tijdens een gezellige avond, als start of einde van een diner. Wanneer je maar wilt eigenlijk, als het er maar gezellig uitziet. De smaak is uiteraard ook belangrijk, maar dat zit helemaal goed met dit watermeloen drankje met rosé.