Lekker weekmenu voor WEEK 25 - 2024
Lekker en weekmenu voor week 25. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: wraps met paddenstoelen, Spaanse salmorejo soep en quinoa met broccoli. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!
Er staan weer een aantal groenten van de maand centraal, die naast de blog seizoensgroenten juni, ook weer terugkomen in de weekmenu's. Laat je verassen met weer zeven heerlijke recepten.
Maandag
Bekijk recept: Quinoa met tempeh, avocado en broccoliDit is een heerlijke voedzame maaltijd met quinoa, smaakvolle tempeh, geroosterde broccoli en avocado.
Dinsdag
Bekijk recept: Orzo met artisjokken en champignonsOrzo is een heerlijke pastasoort, die een beetje op risotto lijkt. De perfecte basis voor dit gerecht met lekker veel groenten: spinazie, artisjokken, champignons en cherrytomaten.
Woensdag
Bekijk recept: Italiaanse panzanella brood en tomaat saladeDit is een Italiaanse maaltijdsalade met ciabatta, tomaat, en komkommer. Een vullende en frisse salade perfect om restjes groente uit de koelkast op te maken.
Donderdag
Bekijk recept: Spaanse salmorejo soepHoud jij van gazpacho? In dat geval moet je ook zeker eens de koude tomatensoep salmorejo proberen. Deze Spaanse soep is gemaakt van tomaten en heeft heerlijke toppings! Erg lekker wanneer het buiten warm is.
Vrijdag
Bekijk recept: Wraps met pulled paddenstoelenPulled oesterzwammen in plaats van pulled chicken voor een heerlijke vegetarische vulling van deze wraps. De paddenstoelen worden in de oven lekker krokant gebakken.
Zaterdag
Bekijk recept: Vegan rode bieten burgersDeze burgers zijn veganistisch en gemaakt van rode bieten, kikkererwten en linzen. Een heerlijk recept die bij velen in de smaak valt!
Zondag
Bekijk recept: Muesli bars met rode bessen jamDeze muesli bars zijn lekkere tussendoortjes. Ze zijn gemaakt van dadels, noten en havermout en hebben een laagje zelfgemaakte rode bessen jam.