Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 22 - 2023

Lekker en weekmenu voor week 22. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: Aziatische salade met mango en groene asperges, heek met prei stamppot en blauwe bessen en rabarber compote met aardbeien. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Aziatische salade met mango en groene asperges

Deze frisse salade met groene asperges, mango en paprika heeft lekkere frisse smaken van de limoen, ingemaakte rode ui en geeft een beetje pit van de rode peper!

Dinsdag

Vegetarische enchilada's met zwarte bonen

Dit recept voor enchilada's is pas comfort food! Een heerlijke kruidige saus met groenten en zwarte bonen in een wrap. Geraspte kaas erbij en hup de oven in, heerlijk!

Woensdag

Tray bake met gnocchi, gegrilde groenten en burrata

Deze traybake is lekker makkelijk, want de oven doet het werk! Een heerlijk recept met gegrilde groenten, waaronder courgette, gnocchi en afgemaakt met pesto en burrata.

Donderdag

Groene asperges en zalm in mosterdsaus

De groene asperges in romige mosterdsaus in dit recept zijn gecombineerd met heerlijk lekker stukje zalm en verder op smaak gebracht met kappertjes.

Vrijdag

Indonesische bami goreng

Bami goreng is een favoriet uit de Indonesische keuken en ook in dit Aziatische gerecht kun je heerlijke Hollandse seizoensgroenten zoals witte kool gebruiken. Een echte seizoenstopper!

Zaterdag

Heek met preistamppot, tomaat en kerriesaus

In dit recept wordt gebakken heek filet geserveerd met prei stamppot, gepofte tomaatjes en zelfgemaakte kerriesaus.

Zondag

Rabarber compote met aardbeien

Deze compote met rabarber is extra fruitig door de toegevoegde aardbeien. Een basis compote die erg goed toe te voegen is in allerlei gerechten zoals in de yoghurt, tiramisu of een crumble.