Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 2 - 2023

Lekker en weekmenu voor week 2. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: zoet zure kip, romige prei en zuurkool met zalm en scones. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

 

Maandag

Bekijk recept: Romige courgette pasta met garnalen

Dit lichte en koolhydraatarme recept is perfect voor als je even gezond willen doen, zoals velen prettig vinden in januari. Lekkere courgette pasta met gebakken garnalen, avocado in een roomsausje.

Dinsdag

Bekijk recept: Zoetzure (vega) kip met groenten

Hoe maak je zelf een zoet zure saus? Hier laat ik het recept zien in combinatie met (vega) kip, groenten en rijst. Heerlijke en snelle maaltijd!

Woensdag

Bekijk recept: Zalm met broccoli, sperziebonen en geitenkaas

Een salade van groene groenten is een heerlijke manier om extra veel groenten te eten, lekker gezond! Zalm zorgt voor goede vetten, dus een gezonde en lekkere avondmaaltijd is dit zeker. D

Donderdag

Bekijk recept: Broccoli rijst met zoete aardappel en tofu

Dit makkelijke en snelle recept bevat weinig koolhydraten, omdat er in plaats van witte of bruine rijst broccoli rijst gebruikt wordt. Het vegetarische gerecht bevat tofu, zoete aardappel en een heerlijke Aziatische dressing. 

Vrijdag

Bekijk recept: Romige prei en zuurkool met zalm

Deze moten zalm liggen op een bedje van romige prei en zuurkool op smaak gemaakt met crème fraîche en mosterd. Serveer met knapperige, gebakken aardappeltjes.

Zaterdag

Bekijk recept: Pasta met romige bloemkool saus

Dit is een romige pasta met lekker veel verstopte groenten in de saus. Dit maakt het daarom niet alleen een gezond recept, maar ook een heel kidsproof gerecht. 

Zondag

Bekijk recept: Vegan scones met blauwe bessen

Scones zijn typisch Engelse lekkernijen voor bij een kop thee. Deze plantaardige scones zijn gevuld met blauwe bessen en kokos, een heerlijke combinatie.