Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 19 - 2024

Lekker en weekmenu voor week 19. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: crispy potato salade, poké bowl met teriyaki kip en een asperge salade. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Er staan weer een aantal groenten van de maand centraal, die naast de blog seizoensgroenten mei, ook weer terugkomen in de weekmenu's. Deze week een licht recept zoals een heerlijke poké bowl, maar ook een flinke club sandwich voor in het weekend.

Maandag

Crispy potato - krokante aardappel salade

De trend van het moment: crispy potato salade oftewel een lekker krokante aardappelsalade met aardappelen uit de oven. De salade is verder gevuld met bleekselderij, cherrytomaten en verse kruiden.

Dinsdag

Pasta met tonijn tomatensaus

Een heerlijk makkelijk en snel pasta recept met een tomaten saus met tonijn, erwtjes en bleekselderij.

Woensdag

Plaattaart met roomkaas en groene asperges

Dit is een heerlijke plaattaart met groene asperges, Boursin en Parmezaanse kaas. Heerlijk als avondmaaltijd met een salade of zelfs als borrelhapje.

Donderdag

Vegetarische linzen Curry

Deze heerlijke vegetarische linzen curry moet je gewoon geprobeerd hebben! De gezonde curry zit boordevol groenten namelijk zoete aardappel, tomaat en spinazie.

Vrijdag

Poké bowl met teriyaki kip

Deze poké bowl is net even iets anders, het is namelijk een echte teriyaki bowl. In dit recept geen vis, maar kip in teriyaki saus. Hoe maak je teriyaki saus lees je in deze blog. Samen met peultjes, wortel en lente-ui een heerlijke combinatie met sushi rijst.

Zaterdag

Vegetarische club sandwich met portobello

Graag wil ik inspiratie geven voor een heerlijke vegetarische club sandwich met gemarineerde portobello, vegetarische peperoni en spinazie & rode peper plakjes. Dit maak een lekkere lunch.

Zondag

Asperge salade

Dit is een romige broodsalade gemaakt van witte asperges en erwtjes. Deze is op smaak gebracht met bieslook en cottage cheese.