Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 14 - 2023

Lekker en weekmenu voor week 14. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: fajita's met zalm, krokante oesterzwammen op een broodje en pasta met broccoli en zalm. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Fajita's met paprika en zalm

Fajita's zijn is een echt tex Mex recept, tortilla wraps gevuld met gekruide zalm en gebakken paprika's. Het wordt in dit recept geserveerd met salsa en avocado.

Dinsdag

Bekijk recept: Broodje met krokante oesterzwammen

Dit is een echt verwen broodje, met super krokante oesterzwammen, die juist lekker zacht van binnen zijn. Lekker vega!

Woensdag

Bekijk recept: Pasta met broccoli en zalm

Dit is een heerlijke romige pasta met broccoli, gebakken zalm en op smaak gebracht met citroensap en basilicum. Een pasta die binnen 20 minuten op tafel staat!

Donderdag

Bekijk recept: Gevulde paprika met couscous

Deze gebakken paprika's zijn gevuld met gekruide couscous, wortel ui en tomaat. Het wordt afgemaakt met lente ui en feta. De paprika's kunnen zowel vegetarisch of met gehakt gemaakt worden. 

Vrijdag

Bekijk recept: Aubergine schnitzel met bloemkoolpuree

Schnitzels van aubergine, geloof me het is heerlijk! De panko maakt het goed knapperig en dit is erg lekker bij de bloemkool puree. De gepofte tomaatjes zijn lekkere smaakbommetjes die deze maaltijd tot een heerlijk geheel maakt!

Zaterdag

Bekijk recept: Asperges met erwtjes en kabeljauw

Een heerlijk lente recept met asperges op een bedje van erwtjes en cherrytomaat. Het recept wordt afgemaakt met krokante kabeljauw en zelfgemaakte aspergesaus.

Zondag

Bekijk recept: Boekweitwafels

Wafels van boekweitmeel, dat klinkt misschien wat onbekend, maar boekweit is een heerlijke plantsoort zonder gluten. Deze wafels zijn luchtig en fruitig door de toppings die ik koos. Heerlijk voor een verwen ontbijt.