Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 12 - 2023

Lekker en weekmenu voor week 12. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: gado gado, pita sabich en overnight oats. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Pasta salade met rode bessen en avocado

Dit het het recept voor een heerlijke vegetarische pasta salade met mini mozzarella, rode bessen en avocado. Een salade die je zeker een keertje moet maken!

Dinsdag

Bekijk recept: Quinoa met gegrilde groenten en kabeljauw

Een heerlijke en snelle maaltijd met geroosterde quinoa, verschillende gegrilde groenten en een stukje kabeljauw.

Woensdag

Bekijk recept: Ovenschotel aubergine Melanzane alla Parmigiana

Dit is het recept voor Italiaanse Melanzane alla Parmigiana oftewel een ovenschotel met aubergine en Parmezaanse kaas. Aan dit recept voeg ik courgette en olijven toe voor een twist aan het klassieke gerecht. Dit is een heerlijke gezinsmaaltijd die ook nog eens makkelijk van te voren te maken is. 

Donderdag

Bekijk recept: Ottolenghi's Aardappel & Artisjok Salade

Toen ik het boek Plenty More van Ottolenghi voor me had, wist ik niet waar ik moest beginnen. Wat staat daar onwijs veel lekkers in! Het is uiteindelijk de aardappel salade met artisjok en zelfgemaakte citroen & knoflook mayonaise geworden. Uiteraard heb ik er mijn eigen twist aan gegeven, dus daarom wil ik het recept ook hier delen, de Jaimy's Kitchen versie dus. 

Vrijdag

Bekijk recept: Gado Gado met pindasaus

Dit is echt één van mijn favoriete Indonesische gerechten die ik op Bali graag eet. Veel verse groenten met een heerlijke zelfgemaakte pindasaus. JAM! De groenten zijn altijd lekker knapperig en beetgaar en de ingrediënten verschillen altijd. 

Zaterdag

Bekijk recept: Pita sabich met gegrilde aubergine en hummus

Sabich is een typisch Israëlisch vegetarisch streetfood. Een pitabroodje gevuld met gebakken aubergine, gekookt ei, hummus en allerlei groenten.

Zondag

Bekijk recept: Pindakaas overnight oats met aardbei

De pindakaas overnight oats oftewel havermout koud geserveerd zijn nog steeds favoriete ontbijtjes van mij. Lekker makkelijk, voedzaam en de smaak kun je telkens aanpassen. Een nieuwe favoriet is met kaneel, pindakaas en aardbeien.